„Maximoje“ įsigyto produkto etiketę nulupęs kaunietis atskleidė nešvarų triuką | Kas vyksta Kaune

„Maximoje“ įsigyto produkto etiketę nulupęs kaunietis atskleidė nešvarų triuką

Skaitytojo nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

„Kas vyksta Kaune“ trečiadienį sulaukė pasipiktinusio skaitytojo žinutės. Šviežių sulčių „Akropolio“ „Maximoje“ įsigijęs vyras išsiaiškino, kad jos ne tokios ir šviežios – produkto galiojimo data buvo suklastota.

„Būtų įdomu sulaukti „Maxima“ komentaro apie tokį atvejį. Atkreipkite dėmesį į datą. Kaip pasibaigusio galiojimo produktas tampa vėl geru“, – aiškino kelias nuotraukas redakcijai atsiuntęs kaunietis.

Jose matyti, kad „Maximos“ gamintos šviežios apelsinų sultys tinkamos vartoti iki rugsėjo 15 d. Visgi nuplėšęs viršutinę etiketę, skaitytojas rado dar vieną, originalią, kurioje nurodyta sulčių pagaminimo data – rugsėjo 13 d., o išgerti jas reikėtų iki rugsėjo 14 d.

Atplėšus viršutinę etiketę, pasidarė akivaizdu, kad sultys „atjaunėjo“ lygiai diena / Skaitytojo nuotr.

Šį produktą vyras teigė įsigijęs Kauno „Akropolyje“ esančioje „Maxima“ parduotuvėje – tai pagrindžia etiketėje atspaustas pardavėjo adresas (Karaliaus Mindaugo pr. 49).

„Kas vyksta Kaune“ pasiteiravus prekybos tinklo atstovų, kaip suprasti šią skaičių magiją, „Maximos“ komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorė Ernesta Dapkienė pirštu bedė į vieną parduotuvės darbuotoją.

„Labai atsiprašome kliento už šį nesusipratimą. Tai – darbuotojos savavališkas elgesys, kuris yra visiškai netoleruotinas, todėl darbuotojai bus skiriama griežta nuobauda“, – teigiama portalui ketvirtadienį pateiktame komentare, darkart išreiškiant apgailestavimą dėl tokio darbuotojos elgesio ir nemalonios situacijos.

E. Dapkienė užtikrino, kad sumokėti pinigai klientui bus grąžinti – tam reikia kreiptis į parduotuvę, susisiekti nemokama „Maximos“ informacijos linija 8 800 200 50 arba parašyti el. paštu klientai@maxima.lt.

„Dedame didžiules pastangas, kad apsipirkimas mūsų parduotuvėse būtų malonus, o prekės atitiktų klientų lūkesčius. Įsigytai prekei nesant kokybiškai ar pastebėjus kitus galimus pažeidimus, prašome klientų informuoti parduotuvės administraciją, kreiptis nemokama „Maximos“ informacijos linija klientams 8 800 200 50 arba parašyti klientai@maxima.lt, idant galėtume greičiau sureaguoti ir užkirsti kelią neleistinoms veikloms“, – veiksmų planą nutikus analogiškai situacijai įvardijo E. Dapkienė.

Prekybos tinklo komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorės tikinimu, bus imtasi visų priemonių, kad tokios situacijos daugiau nebepasikartotų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA