Naktį ieškota neva pagrobta mergina rasta savo namuose | Kas vyksta Kaune

Naktį ieškota neva pagrobta mergina rasta savo namuose

BNS 2020/06/03 08:02
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Klaipėdos rajone naktį buvo ieškomas vaizdo kameromis užfiksuotas automobilis. Buvo pranešta, jog per jėgą į automobilį buvo įsodinta mergina ir išvežta, su ja susisiekti nepavyksta. Ankstų trečiadienio rytą Klaipėdos policijos atstovė Andromeda Grauslienė pranešė, kad Klaipėdos rajone ieškota mergina buvo rasta gyva ir sveika savo namuose.

Antradienį, apie 16 val., bendruoju pagalbos telefonu buvo sulaukta merginos skambučio, kuriuo ji šaukėsi pagalbos. Netrukus pokalbis nutrūko, o telefonas buvo išjungtas.

Pareigūnai nustatė, jog skambinta iš Mazūriškių k., Klaipėdos rajone.

Nuvykus į įvykio vietą bei atlikus neatidėliotinus operatyvinius veiksmus, nustatytas liudininkas, kuris nurodė, jog privažiavus juodos spalvos, galimai „Mercedes“ automobiliui, vaikinas jėga įsisodino apie 20-22 m., vidutinio kūno sudėjimo, šviesių rudų plaukų merginą, dėvėjusią pilkos spalvos palaidinę ilgomis rankovėmis.

Pareigūnams nuolat skambinant numeriu, iš kurio šauktasi pagalbos, po kelių valandų pavyko su mergina susisiekti, bet pasakiusi, kad jai viskas gerai, ji padėjo ragelį, telefonas vėl išjungtas.

Ankstų trečiadienio rytą Klaipėdos policijos atstovės spaudai Andromeda Grauslienė teigė, jog mergina buvo rasta gyva ir sveika savo namuose. Pirminiais duomenimis įvyko konfliktas su sugyventiniu.

Apie 4 val. Klaipėdoje, Kretingos g., bute surasta ieškota moteris (g. 1987 m.) ir vyras (g. 1987 m.), kuris pristatytas į Klaipėdos apskr. VPK. Aplinkybės tikslinamos. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 146 str. 1 d.

A. Grauslienė Lietuvos radijui patvirtino, kad mergina ir jos sugyventinis apklausiami, pradėtas tyrimas dėl neteisėto laisvės atėmimo.

„Šiuo metu abu asmenys, tiek mergina, tek jos sugyventinis, yra komisariate, vykdomos apklausos, pirminiai duomenys rodo, kad tarp sugyventinių kilo konfliktas automobilyje. Mergina iš automobilio išlipo, vyras ją į automobilį atgal jėga įsisodino, ką ir matė liudininkas. Ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas dėl neteisėto laisvės atėmimo “, – trečiadienio rytą sakė A. Grauslienė.

Policija dėkoja visiems piliečiams už pagalbą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA