Naktį šėlęs vėjas kauniečiams pridarė nuostolių: vertė medžius, apgadino automobilius (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Naktį šėlęs vėjas kauniečiams pridarė nuostolių: vertė medžius, apgadino automobilius (papildyta)

Kas vyksta Kaune, BNS 2020/05/12 08:58
Asociatyvi / Skaitytojų nuotr.

Naktį siautęs vėjas vartė medžius, laužė jų šakas – ugniagesiai gelbėtojai iki antradienio ryto 15 kartų vyko šalinti nuvirtusių medžių ar jų šakų nuo važiuojamosios kelio dalies, automobilių.

[galerija kiek=”4″]

Daugiausia – septynių – iškvietimų sulaukta Kauno apskrityje, Marijampolės apskrityje jų buvo trys, Vilniaus apskrityje du, Panevėžio ir Alytaus apskrityse po vieną, BNS antradienį pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Laura Valauskienė.

„Ryte žmonės atsibudo ir toliau sulaukiame daug skambučių – daugiausia jų Kaune. Antradienio rytą jau sulaukta dviejų iškvietimų dėl dviejų medžių prispaustų automobilių Kaune“, – sakė L. Valauskienė.

Kaip praneša internautai, užkardos ant kelio pastebimos Raudondvaryje, Ateities plente bei Šilainiuose tai pat Akademijoje – vykstančius link Islandijos pl. pasitinka ilgos automobilių spūstys.

Papildyta 10.07 val.

Kaip BNS sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Laura Valauskienė, nuo šešių ryto jau gauti 37 pranešimai, tačiau sulaukiama vis naujų skambučių.

Kauno apskrityje tokių pranešimų jau gauta 20. „Ta informacija labai kintanti, nes gaunami vis nauji pagalbos pranešimai“, – sakė ji.

Kaune pranešta apie du įvykius, kai medžiai užvirto ant „Toyota“ ir „Škoda“ automobilių. Kėdainių rajone po audros medis ant dviejų automobilių – „Audi A6“ ir „VW Passat“.

Bendrovė „Kelių priežiūra“ skelbia, jog antradienį nuo ankstyvo ryto visoje Lietuvoje kelius barstė ir valė 24 mechanizmai.

„Kelių priežiūros“ duomenimis, kritulių bus gausu iki vidurdienio, dangos temperatūra šiuo metu yra teigiama, kelininkai vis dar darbuojasi Pietų, Rytų regionų ir A1, A2 keliuose.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA