Kauno mieste gyvenantys tapo įkaitais: ką mums dabar daryti, kai iš abiejų pusių esame uždaryti blokais? | Kas vyksta Kaune

Kauno mieste gyvenantys tapo įkaitais: ką mums dabar daryti, kai iš abiejų pusių esame uždaryti blokais?

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Penktadienio vakarą įsigaliojus draudimui įvažiuoti į kitų miestų ir rajonų teritorijas, dalis Kauno miesto gyventojų tapo įkalinti ir apie tai pranešė portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcijai.

„Gyvenu Titnago gatvėje Kauno mieste, bet mus miestas atitvėrė blokais nuo Kauno. Kai paklausiau, kodėl atitveria kauniečius nuo Kauno, nes ryt reiks į darbą Kauno mieste važiuoti, tai pasakė, kad dėl dviejų namų čia niekas nesuks galvos. O juk galėjo atitverti Karkazų kalną ir visi galėtų suktis ratu, o dabar net Kautros autobusas nebepravažiavo. Suprantu, kad kas dėjo blokus, tai tik darbuotojai, vykdo kas liepta, bet Kauno miesto savivaldybė negalvoja. Būtų užtekę vieną kelią užtverti ir visi būtų laimingi, o dabar nei greitoji, nei gaisrinė nepravažiuos“, – teigia su portalo redakcija susisiekusi kaunietė Giedrė.

Ji teigia, kad norint pasiekti miesto teritoriją, kuriame gyvena, teks važiuoti į Kauno rajoną, Garliavą ir ten prašyti, kad poste praleistų į Kauno rajoną ir tik po to patekti į miestą.

Dar viena skaitytoja, gyvenanti toje pačioje gatvėje teigia, kad neaišku, kaip ryt reikės pasiekti darbo vietą, jei net autobusai nepravažiuoja.

„Mūsų gatvė iš abiejų užtverta blokais, be galimybės pravažiuoti“, – teigia Kaune Titnago gatvėje gyvenanti Gintarė.

Kaip ketvirtadienį pranešė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK), nuo balandžio 10 d., 20 val., iki balandžio 13 d., 20 val., Kauno apskrities pareigūnų aptarnaujamoje teritorijoje, kaip ir visoje Lietuvoje, bus ribojami įvažiavimai į savivaldybes.

Kauno mieste, besiribojančiame su žiedine Kauno rajono savivaldybe, įrengiami 24 postai. Jonavos rajone numatyti 7, Kėdainių rajone – 7, Kaišiadorių rajone – 5 postai. Visoje Kauno apskrityje numatytos 43 vietos, kuriose bus ribojamas eismas, ir įrengti patikrinimo punktai.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA