Kaunietis: ar mažylių kasose privaloma užleisti eilę ir tokiems? | Kas vyksta Kaune

Kaunietis: ar mažylių kasose privaloma užleisti eilę ir tokiems?

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Prieš kelias dienas portalas „Kas vyksta Kaune“ pasidalino istorija, kuomet „Maximos“ mažylių kasoje apsilankiusiai moteriai teko laukti įprastoje eilėje, nepaisant to, kad pirkėja buvo su mažamete dukra. Vienas iš skaitytojų, susidomėjęs šia tema, iškėlė klausimą – ar privaloma užleisti eilę ir alkoholį perkantiems tėvams?

Praėjusią savaitę Kauno „Akropolyje“ esančioje „Maxima“ parduotuvės mažylių kasoje, kartu su dukra apsilankiusi kaunietė buvo nemaloniai nustebinta kitų pirkėjų abejingumo. Moteris teigė, kad šeimai skirtoje „Maxima“ kasoje nebuvo nei vieno pirkėjo su mažais vaikais, tačiau jai teko laukti įprastoje eilėje.

Į šią istoriją sureagavęs vienas iš „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų iškėlė klausimą, ar šeimai skirtose kasose pirmenybė teikiama ir alkoholį ar cigaretes perkantiems tėvams.

„Teko matyti kaip Pramonės „Maximoje“ moteris su vaiku perka alų, butelį degtinės, ir batoną. Matosi, kad tie pirkiniai visiškai ne vaikui. Ar privaloma užleisti eilę tokiems?“, – teiravosi „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

„Maximos“ korporacinių reikalų ir komunikacijos departamento direktorė Ernesta Dapkienė „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad pirmenybė tėvams su vaikais teikiama neatsižvelgiant į jų pasirinktas prekes.

„Mažylių kasos“ skirtos tam, kad tėvai su vaikais ir besilaukiančios moterys galėtų greičiau apsipirkti, neatsižvelgiant į jų perkamas prekes. Alkoholiniai gėrimai ir tabako gaminiai mūsų parduotuvėse parduodami laikantis įstatymuose numatytų reikalavimų“, – pirmumo teisę mažylių kasose paaiškino E. Dapkienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA