Skaudi nelaimė Vilijampolėje – parblokštas motociklininkas (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Skaudi nelaimė Vilijampolėje – parblokštas motociklininkas (papildyta)

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Pirmadienio rytą kauniečiai pranešė apie avariją Tilžės gatvėje. Čia susidūrus lengvajam automobiliui su motociklu, nukentėjo du žmonės, prireikė policijos, medikų ir ugniagesių pagalbos.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtojas, apie motociklo ir automobilio avariją Tilžės gatvėje pranešta 8.55 val. Nuotraukose matyti, kad eismo įvykyje sudalyvavo dviratė transporto priemonė ir visureigis „Porsche“.

Pirminiais duomenimis, transporto priemonių vairuotojai blaivūs. Į nelaimės vietą iškviesti medikai, kol kas dėl sužalotų ir į gydymo įstaigą išvežamų žmonių neaišku.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja portalo žurnalistams nurodė, kad nelaimės metu nukentėjo du žmonės – vaikinas ir mergina. Pastaroji kraujuoja iš nosies, o apie vyro sužeidimus dar nežinoma, medikų brigados dirba nelaimės vietoje.

Vilijampolėje prireikė ir ugniagesių pagalbos / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Į Tilžės gatvę atvykę ugniagesiai, informavo Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus specialistas, nuvalė ant kelio dangos išsiliejusius tepalus ir padėjo įkelti nukentėjusįjį į greitosios automobilį.

Tuo metu vairuotojai socialiniuose tinkluose tvirtino matę šį motociklininką agresyviai manevravus ir smarkiai spaudus akceleratorių Panerių gatvėje. „Prie žiedo vėl jį pamačiau, tik jau nebe mandrą“, – pasakojo vienas kaunietis.

Papildyta 21.05 val.

Su „Kas vyksta Kaune“ susisiekusi moteris, prisistačiusi nukentėjusio motociklininko seserimi, tikino vairuotoją neviršijus greičio, o pareigūnus nustačius, kad dėl avarijos kaltas lengvąjį automobilį vairavęs asmuo. Pašnekovės teigimu, motociklas judėjo pagrindiniu, automobilis – šalutiniu keliu.

Kauno apskrities VPK budėtojas pridūrė, kad dėl nelaimės pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR baudžiamojo kodekso 281 str., dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo, kai dėl to įvyksta avarija, kurios metu sužalojamas žmogus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA