Į gatves netrukus išriedės kauniečių aistrą išduodantis troleibusas | Kas vyksta Kaune

Į gatves netrukus išriedės kauniečių aistrą išduodantis troleibusas

Tado Plugo Vincaičio „Facebook“ puslapio nuotr.

Socialiniuose tinkluose antradienį pasklido atgimusios senutėlės „Škodos“ nuotraukos. Mobilios parodos „Atia senienos, labas naujienos!“ ekspozicija pasipildė žaliai baltu troleibusu, kuris greitai pradės kursuoti miesto gatvėmis.

[galerija kiek=”4″]

Spalvingomis naujienomis Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas šiandien pasidalijo savo „Facebook“ paskyroje. Keleivinę transporto priemonę išmargino įvairių tonų žalia ir balta spalvos, krepšininkų atvaizdai ir „Žalgirio“ herbai.

Klubo atstovas spaudai Almantas Kiveris „Kas vyksta Kaune“ sakė, kad iniciatyva yra „Žalgirio“, o programą vykdo „Kauno autobusai“ ir miesto savivaldybė.

[susije_video kurie=””]

„Matėme kelis jau nuspalvintus troleibusus – mums kilo idėja papuošti transporto priemonę „Žalgirio“ spalvomis ir pavyko sutarti“, – kalbėjo A. Kiveris.

Jis pridūrė, kad žaliai baltomis spalvomis troleibusą išpiešė Tadas Vincaitis-Plugas, transporto priemonė Kaune kursuoti pradės artimiausiu metu.

„Šio troleibuso nuspalvinimas yra dalis mobiliojo gatvės meno parodos „Atia senienos, labas naujienos!“, kurią kuruoja Kauno miesto savivaldybė, tačiau prie šio troleibuso papuošimo darbų prisidėjo ir Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas“, – paklaustas, kas finansavo būtent šį projektą, nurodė A. Kiveris.

Piešinio autorius T. Vincaitis-Plugas internetinėje erdvėje su savo sekėjais diskutavo, kad šiandien troleibusui atliekama techninė apžiūra, o tada jis judės į gatves. Planuojama, kad troleibusas važiuos 11 maršrutu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA