Fiksuoja skaitytojas: prie „Megos“ keičiamas eismas – pirmadienį čia bus baisu | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojas: prie „Megos“ keičiamas eismas – pirmadienį čia bus baisu

Video stop kadras

Pirmadienį prasideda didžioji Islandijos plento rekonstrukcija, tačiau eismas prie prekybos centro „Mega“ pakeistas iš anksto. Tai užfiksavęs kaunietis perspėja: „kas kaip moka, tas taip važiuoja“ – kelyje įsiviešpatavo chaosas.

Į portalą „Kas vyksta Kaune“ balandžio 13 dieną skaitytojas atsiuntė žinią – šeštadienį Islandijos plente, prie „Megos“ pluša darbininkai – jie brėžia geltonas eismo linijas ir stato naujus greitį nurodančius ženklus.

Jo teigimu, prieš Kleboniškio tiltą, važiuojant kryptimi nuo Vilniaus, pasitinka 50 ženklas, o už tilto nubrėžtos naujos geltonos eismo linijos – kur įprastai būdavo punktyrai, dabar pasitinka ištisinė. Norinčius rikiuotis posūkiui į Vytėnus ar Šilainius už tilto pasitinka punktyrinė linija, kiek pavažiavus ji pasikeičia į ištisinę, o punktyras grįžta tik likus maždaug 50 metrų iki „Megos“ viaduko.

„Taip kaip jie subraižė, sukels problemų pirmomis savaitėmis“, – pasakoja vyras.

Tiesa, chaosas, regis, pasireikš ne tik už Alfonso Meškinio tilto, bet ir kiek tolėliau: skaitytojas nuo „Megos“ viaduko nufilmavo vairuotojų prisitaikymo prie pasiaurintų laikinų eismo juostų ypatumus, deja, vieni važiuoja vadovaudamiesi geltona spalva, kiti rieda senose, baltomis linijomis papuoštomis juostose.

„Man rikiuojantis į Šilainius pagal naujas linijas buvau nesuprastas, nes kirtau baltą ištisinę“, – teigia kaunietis.

„Kas kaip moka, tas taip važiuoja, pirmadienį čia bus baisu…“ – situaciją apibūdino jis.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad rekonstrukciniai darbai Islandijos plente prasidės balandžio 15 dieną.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA