Nuo šiol Vilijampolė blizgės deimantais – bent jau automobiliai | Kas vyksta Kaune

Nuo šiol Vilijampolė blizgės deimantais – bent jau automobiliai

Organizatorių nuotr.

Vilijampolėje, Varnių g. 29, atidaryta nauja „Diamond Shine“ plovykla, kurioje naudojama vienintelė Kaune ir visoje Lietuvoje hibridinė plovimo sistema. „Ši technologija, viena iš geriausių technologijų Europoje, leidžia efektyviai maišyti skirtingus chemikalus – miltelius bei šampūnus – nekeičiant pistoleto“, – pasakoja „Diamond Shine“ plovyklos atstovas Virgilijus.

Sistema yra labai patogi, nes sutaupoma plovimo laiko, taigi mažėja ir kaina, tačiau plovimo efektyvumas, sumaišius aukščiausios klasės chemikalus, daug didesnis – sako vyras, pridūręs, kad tai jau spėjo pastebėti ir įvertinti vairuotojai, išbandę naują plovimo technologiją.

Plaunama 60-ties laipsnių šiltumo vandeniu

Labai svarbu ne tik su kuo plaunate, bet ir kokia yra vandens temperatūra. „Daugelis plovyklų naudoja vėsų, na, geriausiu atveju, iki 30-ties laipsnių šiltumo vandenį, tačiau norint maksimaliai „įgalinti“ chemiją reikia didesnės temperatūros“, – pabrėžia Virgilijus.

Naudojant 60-ies laipsnių temperatūros vandenį, putos ima veikti iš karto ir rezultatas yra nepriekaištingas, tuo tarpu plaunant vėsiu reikia laukti virš vienos minutės. Virgilijus papildo, kad, kalbant apie temperatūrą, žiemą nebūtina visada naudoti plovimo putas dėl kitokios purvo struktūros. „Tačiau žmonėms labai patinka pats procesas ir rezultatas, todėl mielai putas naudoja visus metus“, – šypteli vyras.

Išskirtinis dizainas ir „iPad“ meniu

„Diamond Shine“ reiškia ne tik rezultatą – švarų ir spindintį automobilį, bet ir išskirtinį dizainą. „Daugelis konstrukcijų yra iš stilingo, elegantiško stiklo: pradedant pertvaromis, baigiant patogiais naudoti programų valdymo skydeliais, primenančiais „iPad“ meniu. Tikimės, kad tokia plovykla papuoš Vilijampolę ir suteiks gerų emocijų užsukusiems. Juk švari Vilijampolė yra ir švarūs automobiliai“, – šypsosi tobulesnės plovimo sistemos puoselėtojas.

Beje, plovyklą patogu pasiekti ir gyventojams iš Žaliakalnio, kuriame bekontakčių plovyklų nėra, ir tai, ko gero, arčiausia bekontaktė plovykla jiems. Paprasta čia atvykti ir iš Šilainių – vairuotojams tereikia nusileisti nuo kalno į Varnių gatvę.

„Diamond Shine“ žemėlapis / Organizatorių nuotr.

„Diamond Shine“ plovykla priklauso vokiškos technologijos plovyklų „CWTech“ tinklui. Po vieną kauniečių pamėgtą plovyklą jau veikia Islandijos plente bei Kuršių gatvėje. Hibridinę technologiją galima išbandyti visose plovyklose.

Daugiau informacijos apie plovyklas rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA