Brangų „BMW“ atgavęs ir premiją sumokėjęs kaunietis keliauja į teismą | Kas vyksta Kaune

Brangų „BMW“ atgavęs ir premiją sumokėjęs kaunietis keliauja į teismą

Kas vyksta Kaune nuotr.

Praėjusią savaitę portalo „Kas vyksta Kaune“ ir skaitytojų pastangomis surastas pavogtas automobilis „BMW“, kurį jo savininkas įvertino apie 20 tūkst. eurų. Tiesa, ši istorija dar nesibaigė, nes automobilio savininkas viešai iškoneveikė pareigūnus, vertindamas jų darbo kokybę. Keiksmų pilnas vaizdo įrašas buvo paskelbtas viename viešame socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje, tad Kauno pareigūnai ėmėsi veiksmų.

Kauno apskrities policijos viršininkas Darius Žukauskas pirmadienį išsikvietė nelaimėlį, kuriam pagal naujai nuo šių metų įsigaliojusį administracinių pažeidimų kodeksą (ANK) surašytas protokolas dėl pareigūno garbės ir orumo pažeminimo.

Teismas „keikūno“ bylą grąžino atgal, dabar policijos pareigūnai rengia duomenų patikslinimą.

508 ANK straipsnis nurodo, kad statutinio valstybės tarnautojo, karo policijos ar žvalgybos pareigūno garbės ir orumo pažeminimas, reiškiamas žodžiais, gestais, įžeidžiančiu, įžūliu, provokuojančiu elgesiu ar kitokiu elgesiu, užtraukia baudą nuo devyniasdešimt iki vieno šimto keturiasdešimt eurų.

Primename, kad paskelbus informaciją apie dingusį automobilį „BMW“ portale „Kas vyksta Kaune“, per kelias valandas nurodytais kontaktais kreipėsi jauni kauniečiai, kurie nurodė, kad panašus į ieškomą automobilį stovi viename Karmėlavos daugiabučių kiemų. Į nurodytą vietą atvykęs automobilį praradęs kaunietis, gyvenantis Jungtinėje Karalystėje, įrašė vaizdo įrašą, kuriame necenzūriniais žodžiais išplūdo policijos pareigūnus, o vaizdo įrašas atsidūrė socialiniame tinkle „Facebook“ ir vartotojų buvo peržiūrėtas daugiau kaip 30 tūkst. kartų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA