Dar vienas „Ryanair“ lėktuvas nesugebėjo pakilti iš Kauno oro uosto | Kas vyksta Kaune

Dar vienas „Ryanair“ lėktuvas nesugebėjo pakilti iš Kauno oro uosto

Skaitytojų nuotr.

Dar vakar pigių skrydžių bendrovės „Ryanair“ lėktuvas, iš Kauno skridęs į Stanstedo oro uostą, dėl techninių nesklandumų privalėjo grįžti atgal. Apie tai skaičiusiai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai jau kitą dieną teko viską patirti pačiai.

Bendrovės „Ryanair“ lėktuvo reisas FR2145 į Londoną iš Kauno turėjo pakilti 17:50 val, tačiau vos sulaipinus keleivius paaiškėjo, kad lėktuvo sistemoje atsirado techniniai nesklandumai. Pasak skaitytojos, daugiau nei valandą buvo bandoma sutvarkyti lėktuve atsiradusius gedimus, tačiau to padaryti nepavyko.

Galiausiai, po daugiau nei dviejų valandų keleiviai iškeliavo į Angliją, tačiau jau su kitu lėktuvu, nes buvo priimtas sprendimas keleivius persodinti.

Tai jau trečias incidentas Kaune per savaitę, susijęs su „Ryanair“ lėktuvų nesklandumais. Sausio 15-ąją keleiviai buvo kelias valandas įkalinti lėktuve, kol lėktuvas pagaliau pakilo. Taip pat sausio 20-ąją iš Kauno į Londoną skridęs reisas numeriu FR2145 buvo priverstas apsisukti ir grįžti dėl techninių problemų.

Lietuvos oro uosto atstovė Agnė Mažeikytė pripažino negalinti komentuoti situacijos be aviakompanijos sutikimo, todėl tikrosios šių techninių sutrikimų priežastys lieka neaiškios.

ATNAUJINTA 22:40

Skaitytojas Rimas dalinasi informacija, jog jo skrydis su „Ryanair“ iš Rygos į Brėmeną taip pat buvo atidėtas šešioms valandoms. Pasak jo, jiems taip pat prieš išskrendant teko pakeisti lėktuvą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA