„Ryanair” lėktuvui nepavyko pakilti iš Kauno oro uosto, keleiviai kelias valandas buvo įkalinti | Kas vyksta Kaune

„Ryanair” lėktuvui nepavyko pakilti iš Kauno oro uosto, keleiviai kelias valandas buvo įkalinti

Skaitytojų nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojas Edvinas pranešė, kad jau daugiau kaip valandą jam nepavyksta išskristi Londono link.

Bendrovės „Ryanair“ lėktuvo reisas FR2747 iš Kauno oro uosto turėjo pakilti dar 16:10 val, tačiau keleiviai, susodinti į lėktuvą, nežino, kodėl lėktuvas dar stovi Karmėlavoje ir nekyla. Keleiviams neteikiama jokia informacija.

Keleiviai, susisiekę su portalu „Kas vyksta Kaune“, paprašė pasidomėti, kas nutiko minėtam lėktuvui ir kodėl jis nekyla, nors oro uosto puslapyje rodoma informacija, kad lėktuvas jau skrenda link Londono.

Keleiviai, laukiantys pakilimo, nežinomybėje. Anot jų, iš pradžių „Ryanair“ personalas nieko neaiškino, tačiau keleiviai suprato, kad su lėktuvo įranga kažkas ne taip. Jų pasakojimu, lėktuvą bandė perkrauti, t. y. atjungti ir vėl įjungti elektros energiją, tačiau tai nepadėjo išspręsti problemos.

Keliaujantys į Londoną buvo angliškai informuoti, kad dėl sprendžiamų techninių problemų lėktuvas kol kas nekyla. Lietuviškai buvo pranešta, kad keleiviai gali nueiti į terminalą ir pasinaudoti tualetu.

Keleiviai teigia, kad lėktuve vieni keikiasi, kiti ramiai sėdi ir laukia.

Portalui „Kas vyksta Kaune“ susisiekus su Lietuvos oro uostų informacija, buvo patikinta, kad lėktuvas nepakilo dėl techninių problemų ir šiuo metu jos yra sprendžiamos. Skelbiama, kad lėktuvas turėtų pakilti iki 18 valandos.

ATNAUJINTA

Pranešama, kad išsprendus technines problemas, lėktuvas skrydžiui į Londoną pakilo 17:52 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA