Aplankykite įvairias Kauno rajono vietas ir gaukite vertingų prizų | Kas vyksta Kaune

Aplankykite įvairias Kauno rajono vietas ir gaukite vertingų prizų

R.Tenio nuotr.

Kauno rajono turizmo ir verslo informacijos centras (TVIC) skelbia konkursą „Pažink kraštą, kuriame gyveni“ ir kviečia aplankyti 60 įdomiausių rajono vietų. Pirmieji aplankę daugiausiai pažymėtų vietų, laimės vertingus prizus.

Kauno rajono savivaldybės 60-mečio proga buvo išleistas žemėlapis su lankytinomis vietomis. Vadovaujantis sudarytu žemėlapiu, lankytojai gali ne tik atrasti dar neatrastas Kauno rajono vietas, bet taip pat ir laimėti įvairių prizų.

Žemėlapyje puikuojasi ir labai gerai žinomos vietos, tokios, kaip Kačerginė ir jos Šaltinių takas, Kulautuva, Dubravos rezervatinė apyrubė ar Kadagių slėnis. Kai kurias vietas yra plačiau aprašęs portalas „Kas vyksta Kaune“.

Tačiau Kauno rajono lankytinų vietų žemėlapyje galima atrasti tikrai gražių vietų kur galima praleisti laisvalaikį. Pavyzdžiui, siūloma pasivaikščioti po Žalgirio mūšio memorialinį parką, esantį Cinkiškių kaime, ar įkopti į Guogų piliakalnį. Lankytinos vietos sudarytos iš įvairių Kauno rajono vietų, tad taip skatinama dar labiau pažinti šį kraštą.

Reikia įsiamžinti nuotraukose

Kauno rajono TVIC atstovai tikina, jog skatina žmones keliauti ne tik dėl prizų, bet taip pat kad atrastų įvairias vietas, nesėdėtų namuose ir populiarintų įvairias lankytinas vietas. Visgi, norintys už keliones gauti prizų, turi įsiamžinti prie lankytinų objektų ir nuotraukas nusiųsti iki 2015 m. rugpjūčio 31 d. adresu info@turizmo-info.lt.

Visose nuotraukose turi matytis tas pats žmogus. Žinoma, jis nebūtinai turi būti vienas, galima įsiamžinti ir draugų būryje. Svarbiausia, kad galima būtų identifikuoti tą patį asmenį.

Prizų įvairovė

Aplankiusieji ne mažiau kaip penkiolika objektų gaus Kauno rajono TVIC suvenyrų. Penkiolika konkurso dalyvių, aplankiusių nuo 20 iki 39 objektų, dovanų gaus kelionę dviem laivu „Tolstojus“. Kiti penkiolika konkurso dalyvių, aplankiusių nuo 40 iki 59 objektų, dovanų gaus kelionę dviem laivu „Kaunas“ ir teatralizuotą ekskursiją Raudondvaryje.

Pirmieji trys, atsiuntę nuotraukas iš aplankytų visų 60 objektų, bus apdovanoti piniginiais prizais (pirmas – 300 eurų, antras – 200 eurų, trečias – 100 eurų).

Laimėtojai bus paskelbti rugsėjo 3 dieną.

Žemėlapį su lankytinomis vietomis galima gauti Kauno rajono TVIC Raudondvaryje (Pilies takas 1).

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA