Narsiečiuose gatvės lyg Marse | Kas vyksta Kaune

Narsiečiuose gatvės lyg Marse

R.Tenio nuotr.

Sunku patikėti, jog gatvės Kauno mieste gali taip atrodyti: neasfaltuotas kelias, kuriame duobių ant kiekvieno centimetro. Narsiečių rajone gyventojams tenka kasdieną barškėti itin prastos būklės gatvėmis.

Nors miesto valdžia giriasi, jog Kauno miesto kelių kokybė sparčiai gerėja, tačiau portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai praneša, jog mieste yra apgailėtinos būklės kelių. Nuvažiavę į vietą, patys įsitikinome, jog gatvė lyg kraterių laukas arba tikra fronto linija, mat ir geriausias vairuotojas nenuvažiuos iki namų, nepataikęs į duobę.

Narsiečių rajono gyventojai jau seniai laukia, kol bus patiesta asfalto danga, tačiau valdininkai tyli. Ir į Aleksoto seniūniją žmonės kreipėsi, ir į Kauno savivaldybę, tačiau jokie darbai nevyksta.

„Prie pat esanti Technikumo gatvė buvo naujai perasfaltuota, nors ji buvo kaip ir visos Kauno gatvės – duobėta. Būtų užtekę tiesiog rimtesnio remonto, o dalis lėšų galėjo būti skirta bent vienos gatvės Narsiečiuose išasfaltavimui (pvz.: Vyčio Kryžiaus, ar Sprangausko).

Dėl šios problemos ne kartą kreipėmės į Aleksoto seniūniją, Savivaldybę, bet daugiausiai ko sulaukėme, tai greideriavimo 2-3 kartus per metus ir tai dažnai nekokybiško. Dažnai būdavo tik pravažiuojama greideriu, neužpilant duobių jokiomis medžiagomis, arba užpilant ne tomis, kurios priklauso pagal technologijas (žvyru, o ne skalda), tad po savaitės situacija būdavo vėl tokia pati“, – piktinosi skaitytoja.

Nors gyventojai jau ne kartą beldėsi į valdininkų duris, tačiau ir toliau piešiamas liūdnas vaizdas. Miesto tvarkymo darbuotojai tikina, jog šiais metais Narsiečiuose neplanuojama nutiesti asfalto dangą. Asfaltas gali atsirasti nebent tuo atveju, jei patys gyventojai imsis iniciatyvos ir prisidės prie asfaltavimo darbų išlaidų. O kol kas šiame rajone bus ir toliau prižiūrima žvyro danga: kas kiek laiko bus pralyginamos išsimušusios duobės.

Kitas skaitytojas, gyvenantis Narsiečiuose, skundžiasi, jog dėl blogų kelių, jo automobilyje pradėjo kažkas barškėti, tad ketina kreiptis į Kauno savivaldybę, jog atlygintų išlaidas už transporto remontą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA