Sraigtasparniu ieškant Kaune dingusio vyro miške rastas kitas žmogus | Kas vyksta Kaune

Sraigtasparniu ieškant Kaune dingusio vyro miške rastas kitas žmogus

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Vasario 26 d. apie 18.25 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sulaukė pranešimo, kad iš namų, esančių Kaune, V. Krėvės pr., dienos metu išėjęs Ugnius Kažukauskas (gim. 1991 m.) atsiuntė artimiesiems žemėlapio nuotrauką ir žinutę, jog jį bus galima rasti ten. Kauno apskrities policijos pareigūnai nedelsiant pradėjo dingusiojo paiešką.

Apie 22.30 val. prie paieškos prisidėjo ir VSAT sraigtasparnis.

Vykdant dingusiojo paiešką, apie 00.20 val. buvo gautas moters pranešimas, jog galimai padauginęs alkoholio vyras, gimęs 1983 m., paklydo ir negrįžta namo. Pareigūnams susiskambinus su pasiklydusiu vyru, jis pasakė, kad mato skraidantį sraigtasparnį. Netrukus, vos už 5 minučių Panemunėje esančiame miške rastas vyras (gim. 1983 m.), kurį Kauno apskr. VPK Patrulių rinktinės pareigūnai saugiai parvežė namo.

Tą pačią dieną apie 1.40 min. gautas moters pranešimas, kad parvežtas vyras smurtauja. Pareigūnai neblaivų (nustatytas 0,55 prom. girtumas) vyrą sulaikė ir pristatė į areštinę.

Dingusiojo Ugniaus K. paieška intensyviai vykdoma nuo pat tyrimo pradžios, pasitelkus gausias policijos ekipažų pajėgas apieškotos ir tikrintos visos galimos vyro buvimo vietos, šukuotas Panemunės pušynas, tačiau vyro rasti dar nepavyko.

Ugnius Kažukauskas / Kauno apskr. VPK nuotr.

Vyro požymiai: apie 186 ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, mėlynos akys, garbanoti, šonuose skusti plaukai. Vilkėjo juodą striukę su gobtuvu, mėlynas kelnes, avėjo rudus batus.

Asmenis, žinančius ką nors apie dingusio Ugniaus Kažukausko buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos prašoma kreiptis į Kauno apskrities VPK telefonu (8 37) 303 450 arba skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA