Odontologijos klinika Aleksote švenčia įkurtuves | Kas vyksta Kaune

Odontologijos klinika Aleksote švenčia įkurtuves

A. Šimkienės nuotr.

„Žinome, kad pacientai bijo dviejų dalykų: skausmo ir sugaišto laiko. Garantuojame, kad pamiršite ir vieną, ir kitą“, – šypsosi naujos, visas odontologijos paslaugas teikiančios klinikos vadovas Tomas Andziulis. Trečiadienį Aleksote įsikūrusi ir net 18-kos profesionalų komandą bei laboratoriją turinti klinika surengė atidarymą, kurio metu svečiai galėjo ne tik pamatyti išskirtinai jaukią klinikos aplinką, bet ir susipažinti su odontologijos technologijų naujovėmis.

[galerija kiek=”12″]

Sieks būti tarp geriausių

Atsinaujinusios bei išsiplėtusios T.Andziulio odontologijos klinikos vizija – tapti viena geriausių ir moderniausių klinikų Lietuvoje. „Stengsimės išsiskirti patogumu bei techninėmis galimybėmis. Patogumą lems tai, kad mūsų klinikoje surinkti visų odontologijos sričių profesionalai: tai reiškia, kad pradėjus gydymą viską galima atlikti kompleksiškai ir vienoje vietoje: nereikia, kaip dažnai įprasta, ieškoti specialistų skirtinguose miesto galuose, nereikia kas kartą darytis naujos apžiūros, taigi taip sutaupote daugybę laiko bei esate tikri, kad specialistai matė jūsų gydymo istoriją nuo pradžios iki galo“, – pasakoja pats beveik 10 metų odontologijos srityje dirbantis T. Andziulis.

„Na, o aukščiausias gydymo galimybes iš techninės pusės garantuojame ypač modernia įranga, pavyzdžiui, mikroskopu, kuris leidžia daug preciziškiau atlikti įvairias procedūras, tokias kaip kanalų gydymas, ar dantų balinimo sistema „Philips Zoom“, kuri ne tik išbalina dantis net iki aštuonių atspalvių vos per vieną valandą, bet yra ir ypač saugi jūsų dantims“.

Patikimiausi dantų implantai

Viena iš sričių, kuriai T. Andziulio odontologijos klinika skiria išskirtinį dėmesį – dantų implantai. „Pats implantas yra labai svarbus faktorius, nuo kurio priklauso gydymo eiga bei prigijimo tikimybė, todėl naudojame šveicariškus, visame pasaulyje įvertintus „Straumann“ implantus. „Straumann“ implantai gaminami iš patentuoto titano bei cirkonio lydinio, vadinamo Roxolid. Tyrimais įrodyta, kad, pakeitus įprastą titaną į Roxolid, ir taip aukštas implantų prigijimo rodiklis (vidutiniškai – apie 96,8 proc. ) išaugo beveik dviem procentais – iki 98,4 proc.“, – apie implantų subtilybes pasakoja T. Andziulis.

Išskirtinė aplinka

T. Andziulio klinika išsiskiria ne tik savo dydžiu, klinikos plotas yra 300 kv.metrų ir dirba 18 specialistų iš visų odontologijos sričių, bet ir patogumu: šalia įsikūrusi laboratorija, o jauki aplinka padeda užmiršti, kad esi klinikoje: modernus, šiek tiek urbanistinis interjeras sukuria įspūdį, kad esame ne klinikoje, o „SPA“.

„Kalbėdami apie patogumą norime pabrėžti ne tik patogumą laiko atžvilgiu, bet ir emocinį patogumą: norime, kad pacientai prieš vizitą pamirštų bet kokį nerimą, todėl nuolatos stengiamės pažinti paciento emocijas: specialistai tikrai pasiteiraus, kada ir kodėl jums skauda bei padės šį skausmą nuraminti. Juk odontologas tam ir yra“, – šypsosi T. Andziulis ir prideda, kad, norėdamas užtikrinti kiekvieno kliento gydymo sėkmę, dažnai jis pats dalyvauja gydymo pradžioje bei analizuoja gydymo rezultatus pabaigoje, o su daugeliu komandos narių dirba jau ne vienerius metus ir gali juos vadinti svajonių komanda. „Odontologų nebereikia bijoti“, – pabrėžia Tomas ir kviečia užsukti į kliniką.

Daugiau informacijos apie kliniką rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA