Nesėkminga diena vilkikams Kaune: eismo sąlygos sudėtingos | Kas vyksta Kaune

Nesėkminga diena vilkikams Kaune: eismo sąlygos sudėtingos

R. Tenio nuotr.

Pirmadienis nepraėjo be nesklandumų. Apytiksliai 15:30 val. vilkikas nuslydo nuo kelio ir nuvažiavo tiesiai į griovį. Jo priekaba kliudo eismui. 

Vietoje, netoli viaduko, kur susikerta A1 ir A6 kelias, važiuojant link Karmėlavos, nuo kelio nuvažiavo krovininis automobilis. Jo kabina atsidūrė griovyje, o priekaba užtvėrė kelią.

Anot Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės, policija pranešimą apie įvykį gavo 15:29 val. informuota, kad važiuojant link Karmėlavos, nuo kelio nuvažiavusi krovininė transporto priemonė, priekaba ant kelio. Pirminiais duomenimis sužeistųjų nėra.

Apie 15 val. kelyje Ringaudai-Kačerginė į šalikelę taip pat nuvažiavo vilkikas. Šlapia kelio danga – rizikinga kiekvienam vairuotojui, patariama būti atsargiems ir, esant galimybei, nevažiuoti minėtų vietų link.

Lietuvos automobilių kelių direkcijos duomenimis, šalyje pagrindiniai keliai šlapi, vietomis padengti šlapio sniego provėžomis. Keliai, jungiantys nedideles gyvenvietes, – šlapi, provėžoti, o rajoniniai keliai su žvyro danga pažliugę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA