Žiema užklupo netikėtai: pirmojo sniego auka spruko nuo policijos | Kas vyksta Kaune

Žiema užklupo netikėtai: pirmojo sniego auka spruko nuo policijos

Kas vyksta Kaune nuotr.

Ilgai laukti netruko – jau pirmąją sniego dieną sunkios eismo sąlygos pareikalavo maksimalaus susikaupimo. Dėl prasto matomumo ir slidžios kelio dangos šalia Domeikavos apvirto automobilis.

Pirminiais duomenimis, nuo Lapių link Domeikavos važiavęs vairuotojas, atlikdamas posūkį, slidžioje kelio dangoje nesuvaldė automobilio, vertėsi ir įkrito į pakelės griovį. Automobilis „VW Golf” buvo  su vasarinėmis padangomis.

Avarija įvyko kiek po vidurdienio, Kaune iškritus pirmajam sniegui.

Greitosios medicinos pagalbos pamainos budinti gydytoja teigė, jog iškvietimas į šį autoįvykį nebuvo gautas.

Įvykio vietoje dirbantys policijos pareigūnai registruoja avarijos aplinkybes, o spec. transporto pagalba bandoma iš griovio ištraukti ant stogo „nutūpusį” VW Golf automobilį.

Kaip patvirtino Kauno policijos atstovė spaudai,  „VW Golf” automobilį, įtariant, kad jis yra vogtas Lietuvoje, stabdė policijos pareigūnai. Jis nestojo, todėl prasidėjo automobilio persekiojimas.

Vairuotojas, spustelėjęs greičio pedalą, neįvertino slidžios kelio dangos ir automobilis vasarinėmis padangomis posūkyje vertėsi ir sustojo apvirtęs pakelės griovyje. Kol vyko avarijos šalinimo padariniai, avariją sukėlusio vairuotojo įvykio vietoje nebuvo, jis sulaikytas.

Automobilį iš griovio traukęs darbuotojas minėjo, kad automobilis bus vežamas į policijos saugojimo aikštelę.

Policija aiškinsis, ar iš tiesų „VW Golf” buvo pavogtas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA