Aklą, miške pasiklydusį vyrą, surado pareigūnai | Kas vyksta Kaune

Aklą, miške pasiklydusį vyrą, surado pareigūnai

Asociatyvi nuotr. /R. Tenio nuotr.

Gali pasirodyti, jog mieste bei jo apylinkėse šiuo metu žmonės dingsta, bet nėra surandami. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) pareigūnai su tuo nesutiktų – per kelias dienas jie surado ar padėjo surasti namus net keletui kauniečių.

Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate rugsėjo 13 d. apie 14.12 val. buvo gautas pranešimas, kad dingęs devynmetis vaikas, kuris prieš tris valandas išėjo iš močiutės namų, esančių Kaune, Nemuno Krantinėje. Gausios policijos pareigūnų pajėgos netrukus pradėjo berniuko paiešką. Aktyvių paieškos veiksmų dėka apie 15.40 val. vaikas buvo surastas sveikas bei grąžintas mamai.

Rugsėjo 10 d. apie 23.05 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) pareigūnai sulaukė pranešimo, kad Kaune, Palapinių g., gyvenantis neregys vyras (gim. 1957 m.) pasiklydo. Vyras teigė, jog grįždamas namo iš netoliese esančios parduotuvės pasiklydo ir jau keletą valandų klaidžioja bei nesutinka nei vieno žmogaus. Taip pat nurodė jaučiantis, jog vaikšto po mišką.

Kauno apskr. VPK pareigūnai netrukus pradėjo paieškos darbus Kleboniškio miške. Pasiklydęs vyras vis palaikė pokalbį su pareigūnais telefonu. Netrukus pareigūnai vyrą rado. Išsigandusį ir pavargusį vyrą pareigūnai išvedė iš brūzgynų bei saugiai pristatė namo.

Policijos pareigūnai linki išlikti dėmesingais, bei rūpintis savo ir artimųjų saugumu, o portalas „Kas vyksta Kaune” primena, jog prieš kelias dienas gyvas buvo rastas ir rugpjūčio 19-ąją dingęs vaikinas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA