Buvę Kauno miesto merai negailėjo linkėjimų Rūtai Meilutytei | Kas vyksta Kaune

Buvę Kauno miesto merai negailėjo linkėjimų Rūtai Meilutytei

„Panašu, jog visa šalis sekė naujienas apie Rūtos Meilutytės pasirodymą Rio olimpinėse žaidynėse, o kai mergina finalo plaukime nepateko ant laimėtojų pakylos žmonės pradėjo reikšti palaikymą, gražius žodžius ir kritiką. Ne išimtis ir buvę Kauno miesto merai, kurie turėjo savo nuomonę.“

„Nepasisekė mums, apgavo. Kaip ir R. Meilutytei – aukščiau galvą miela Rūta, viskas priešakyje, niekad nesuklupti po nesėkmės pirmos. Jus visi myli ir niekada niekas nekaltins. Matyt, toks buvo Dievo pirštas, nors Jūs ir KLS [Kovotojų už laisvę sąjunga] nesame nuodėmingi,“ – socialiiuose tinkluose rašė Vytautas Šustauskas.

„Nesėkmė, kurią buvo galima nujausti, bet nesinorėjo apie tai net pagalvoti. Norėjosi tikėti, kad įvyks stebuklas, bet, deja… Prieš varžybas treneris sakė, kad kvalifikaciniam plaukime Rūta neplauks visa jėga, kad su kiekvienu startu gerins savo rezultatus. Bet pusfinalyje rezultatas buvo dar prastesnis, negu kvalifikaciniam, ir tai buvo labai aiškus ženklas… Patirta trauma privertė keisti pasirengimo planus, ir akivaizdu, kad pasirengti olimpiniams startams nepavyko. Ir labai apmaudu, nes, greičiausiai, tai buvo paskutinis Rūtos šansas pelnyti olimpinį medalį,“ – kiek kritiškiau rezultatus vertino Rimantas Mikaitis.

„AČIŪ RŪTA! Už pastangas, pasiaukojimą ir meilę Lietuvai!!! Viskas priekyje!“ – nedaugžodžiavo konservatorius Andrius Kupčinskas, pridėjęs grotženklę Rio 2016.

Tiesa, dabartinio Kauno mero Visvaldo Matijošaičio nuomonės sužinoti nepavyks. Meras nesinaudoja socialiniais tinklais, o šiuo metu leidžia laiką sanatorijoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA