Skubantys į pajūrį paralyžavo greitkelį Vilnius-Kaunas | Kas vyksta Kaune

Skubantys į pajūrį paralyžavo greitkelį Vilnius-Kaunas

Kur stovi policija Kaune nuotr.

Penktadienio vakarą, po 18 valandos pasipylė kauniečių klausimai dėl sutrikusio eismo judriausiame magistraliniame kelyje Vilnius-Kaunas. Vairuotojai pastebi, kad eismas stringa dėl masinių, bet menkų avarijų, kuomet vairuotojai, nesilaikydami saugaus atstumo, atsitrenkė į priekyje, ta pačia kryptimi važiuojančius automobilius.

Pranešama, kad važiuojant nuo Vilniaus iki Kauno yra įvykusios bent 4 avarijos. Eismo dalyviai praneša, kad už Elektrėnų eismas buvo net dvidešimčiai minučių sustojęs visiškai. Liudininkai sako, kad nedidelė avarija įvyko ties remontuojamo kelio ruožo pradžia, kai vairuotoja nepasidalino kelio su krovininiu automobiliu.

“Kur stovi policija Kaune” bendruomenės nariai praneša, kad dar viena avarija įvykusi ant vadinamojo Muravos viaduko. Čia susidūrė mažiausiai penki automobiliai.

Klaipėdos kryptimi visa dieną skuba nesibaigiančios automobilių vitrinės. Deja, ne visiems eismo dalyviams jūrą teks pasiekti su geromis emocijomis.

Su eismo sutrikimais susiduria ir skubantys link Molėtų ežerų. Ties Šveicarijos gyvenviete įvykus avarijai, sutriko eismas Ukmergės kryptimi.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA