Kaunietis: ką jie čia veikia? | Kas vyksta Kaune

Kaunietis: ką jie čia veikia?

Kas vyksta Kaune nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pastebėjo, jog trečiadienio popietę šalia Kauno menininkų namų esančiame Roberto Antinio jaunesniojo skulptūrų skverelyje V. Putvinskio gatvėje susirinko daug jaunų žmonių. Kaunietis, pastebėjęs jaunuolių susibūrimą, teiraujasi, kas čia vyksta?

Nuvykus į minėtą vietą, sutikome keliasdešimt jaunuolių, akis nutaikiusių į išmaniųjų ekranus. Kaip ir buvo galima tikėtis, jie į skverelį pėsčiomis, su dviračiais ar automobiliais atkeliavo vedini „pokemoniško“ masalo, kuris į vieną vietą ir suburia aktyviausius šio žaidimo entuziastus.

Tokių vietų miesto centre – yra bent kelios. Jau rašėme, kad šio žaidimo gerbėjai mėgsta buriuotis Laisvės alėjoje, netoli fontano. Čia jie atrado net vietą lauke, kur galima pasikrauti „Pokemon Go” žaidimo metu greit senkantį išmanųjį telefoną.

Parkelyje susirinkę žaidėjai pasakojo, kad šioje vietoje galima atrasti net keturis „pokestopus“. Tai lyg tarpinė žaidėjų stotelė, kurioje jie renkasi, pamatę informaciją apie tokios vietos aktyvaciją.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA