Kaune atsirado vairuotojas, norintis išgaudyti visus pažeidėjus | Kas vyksta Kaune

Kaune atsirado vairuotojas, norintis išgaudyti visus pažeidėjus

Asociatyvi/Skaitytojų nuotr.

Pasak portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų, mieste atsirado pilietiškas vairuotojas, kuris vaizdo registratoriumi filmuoja kitų eismo dalyvių pažeidimus ir juos perduoda pareigūnams. Tiesa, skaitytojai taip pat tvirtina, kad tas pats vairuotojas prieš tai juos provokuoja daryti nusižengimus.

Kaip tvirtina su „Kas vyksta Kaune” redakcija susisiekusi skaitytoja Brigita, socialiniuose tinkluose atsiranda vis daugiau pasisakymų apie šio mėlyną „Toyota“ automobilį vairuojančio piliečio provokacijas ir įskundimus policijai.

Vairuotojai tikina, kad juos provokuoja

„Išvažiavau iš darbo vėlai, mašinų jau lyg ir nebuvo, tačiau iš niekur atsirado tamsi „Toyota“ markės mašina. Prisikabino prie automobilio galo ir pradėjo sekti, mirksėti ilgomis šviesomis bei signalizuoti. Vėliau prisistatė policijos pareigūnų automobilis. Kaip paaiškėjo, geradarys vairuotojas paskambino policijai ir pranešė apie galimai neblaivų vairuotoją. Žinoma, alkotesteris nenustatė jokio girtumo. Tą pačia naktį parašiau pareiškimą apie persekiojimą, o kitą dieną man buvo parašytas pareiškimas už grasinimą jam į nusikalstamos veiklos skyrių.“ – teigė kaunietė.

Dar keli vairuotojai taip pat papasakojo apie savo susitikimus su šiuo provokuotoju, pasak jų, tamsi „Toyota“ taip pat akino šviesomis, signalizavo garsiniu signalu, nesilaikė saugaus atstumo bei pavojingai manevravo.

Nukentėję vairuotojai tikina, jog juos provokuodamas gerasis pilietis pažeidė 5 kelių eismo taisyklių punktus, tačiau policijai perduodamoje vaizdo registratoriaus medžiagoje tai būna iškirpta.

Bijo susidorojimo, ruošiasi ginkluotis

Kaip trečiadienį rašo 15min.lt, Kauno „betmenu” pramintas Deividas Čižas sulaukė ir grasinimų, o jo užfiksuoti pažeidėjai į darbovietę atsiuntė ir „šieno“ siuntinį. Pilietiškas Kaune gyvenantis vyriškis ruošiasi įsigyti ginklą, kad apsaugotų savo gyvybę.

Itin karštos diskusijos pilietiško vairuotojo atžvilgiu vyksta Facebook grupėje „Kur stovi policija Kaune”. Šios grupės nariai negaili piktų žodžių minėtam vairuotojui.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA