Legendinė „Spurginė“ keičia kailį | Kas vyksta Kaune

Legendinė „Spurginė“ keičia kailį

R. Tenio nuotr.

Ko gero, nėra nei vieno kauniečio, kuris nežinotų 40 metų veikiančios „Spurginės“. Lankytojai pastebi, jog darbuotojos pasitinka šiek tiek atsinaujinusios, tačiau lygiai taip pat besišypsančios ir pateikiančios gardžias spurgas.

Į eilę metų veikiančią „Spurginę“ užėję kauniečiai pastebi naujovę – visos darbuotojos vilki naujus darbo drabužius. Balti marškinėliai, juodas sijonas ir dryžuota prijuostė papuošė čia dirbančias moteris. Paklausus, ar bus daugiau naujovių, „Spurginės“ direktorė nusišypso ir nuramina, jog ši vieta ir taip puiki, tad nieko daugiau keisti neketinama.

„O ką siūlytumėte keisti? Ir taip visi patenkinti ir laimingi. O dėl drabužių, tai nuvažiavome ir nusipirkome, specialiai nesirinkome. Tiesiog prieš žiemą keičiame kailį“, – besišypsančiai atsakė Jolanta Skiparienė.

Kauno simboliu laikomos vietos darbuotojos neslepia, jog dažnai sulaukia ir pastovių lankytojų, kurie į „Spurginę“ užsuka jau eilę metų. Sunku pasakyti, kiek per dieną apsilanko klientų, tačiau J. Skiparienė tikina, jog žmonių srautas priklauso nuo nuotaikos, kada gavo algą, oro ir pan.

Laisvės alėjoje 84 numeriu pažymėtame pastate „Spurginė“ veikia jau apie 40 metų. Per tą laiką spurgų receptai per daug nesikeitė, todėl kauniečiai ir yra pripratinti prie tam tikrų skonių. O naujų receptų ir nereikia, nes tada vieta praras unikalumą ir savitą veidą. „Spurginėje” viskas gerai”, – išeinant priduria darbuotoja.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA