Prie mero namų pasidarbavo vandalai (papildyta V.Matijošaičio video komentaru) | Kas vyksta Kaune

Prie mero namų pasidarbavo vandalai (papildyta V.Matijošaičio video komentaru)

E. Virkečio nuotr.

Savaitgalį vandalai surengė kraupų išpuolį prie Kauno mero Visvaldo Matijošaičio namų. Prie vartų miesto vadovas rado dirbtiniu krauju aptaškytus suręstus laiptus. Tai neabejotina, jog skirta priminti mero žmonos mirtį.

[susije_video kurie=””]

Nors išpuolis įvykdytas sekmadienį ryte, V. Matijošaitis į policiją kreipęsi tik vakar. Meras tikina, jog savaitgalį pareigūnai ir taip turėjo, ką veikti, o dabar tikisi, kad viskas bus išaiškinta.

Meras pasakoja, jog iš vakaro pas jį lankėsi persirengę vietiniai vaikai ir prašė Helovino saldainių. Jei krauju aptaškyti laiptai būtų buvę padėti iš vakaro, vaikai apie tai būtų pranešę, tačiau radinį pastebėjo tik ryte.

Anot vadovo, kažkas iš anksto ruošėsi tokiam išpuoliui, mat laiptai buvo net varžtais susukti. Be to, tokio dydžio instaliaciją turėjo atgabenti didesnis automobilis.

V. Matijošaitis neabejoja, jog kažkas taip nori priminti skaudžią jo žmonos žūtį, kuomet nelaimingo atsitikimo metu ji nukrito nuo laiptų ir neišgyveno. Meras sako, jog tai yra ne kas kito, kaip išsityčiojimas ir nepagarba. Juolab vėlinių proga.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA