Nedraugiška kaimynystė: šūviai daugiabučio laiptinėje paleidžiami jau antrą kartą | Kas vyksta Kaune

Nedraugiška kaimynystė: šūviai daugiabučio laiptinėje paleidžiami jau antrą kartą

Archyvo nuotr.

Vakar pranešta, jog Kovo 11-osios gatvėje aidėjo šūviai, nuo kurių žuvo vyras. Kaimynai pasakoja, jog tokia tragedija jų laiptinėje nebe pirmoji.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ skelbė, jog vakar apie 16 val. gautas pranešimas, jog Kovo 11-osios gatvės daugiabutyje nuo šautinės žaizdos mirė vyras. Kauno policijos vadovas Darius Žukauskas patvirtino, kad pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal BK 129 straipsnį – nužudymas. Spėjama, jog tai galėjo būti buitinis konfliktas, tačiau neatmetama ir nelaimingo įvykio versija. Įtariamasis R.M. sulaikytas ir apklaustas.

Žuvusiojo 33-jų metų vyro sesuo tvirtino, jog brolis niekada neturėjo ginklo. Jai apie įvykį pranešė kaimynai ir ji grįžo ankščiau iš darbo. Vyro lavonas rastas kambaryje. Ant grindų bei lovos matėsi kraujo žymės.

Tuo tarpu kaimynai pasakoja, jog vyriškis mėgdavo išgerti. Seniau išgėręs būdavo agresyvus ir mušdavo savo kartu gyvenusį asmenį, nors su kitais gyventojais visada pasisveikindavo. Anot kaimynų, vyras draugų neturėjo, pas jį užeidavo nebent sugėrovai. Paskutinį kartą nelaimėlį gyventojai matė dieną prieš šūvius. Patys gyventojai šūvio garso negirdėjo ir apie nelaimę sužinojo tik iš vietoje dirbusių pareigūnų bei žuvusiojo sesers.

Laiptinėje šaudo ne pirmą kartą

Prie žuvusio vyro butų durų susirinkę kaimynai prisiminė, jog panaši nelaimė jau yra sukrėtusi šią laiptinę. Gyventojai tiksliai nepamena kada, bet sako, jog prieš maždaug 15 metų buvo nusišovęs trečiame aukšte gyvenęs kaimynas.

Gyventojai prisimena, kad nusižudęs vyras mėgdavo pakelti ranką prieš žmoną. Lemtingo konflikto metu moteris iškvietė policijos pareigūnus. Vyras policijos įsileisti nenorėjo.

„Tada žmona dėl naminių orgijų iškvietė policiją. Ši atvažiavo, bet jis nenorėjo įleisti. Kažkaip įdomiai tada per duris šovė ir sužeidė policininką“, – pasakojo namo gyventoja.

Kita kaimynė nelaimės metu buvo dar visai maža, tačiau atsimena, jog sužeistas pareigūnas buvo atvestas pas juos į namus.

Visas konfliktas baigėsi tuo, jog smurtaujantis vyras pakėlė prieš save ranką ir pats nusišovė. Gyventojai tikina, jog po nelaimės buvo aptvertas butas ir niekas negalėjo nei išeiti iš namų, nei patekti į laiptinę.

Kovo 11-osios gatvės daugiabučio gyventojai sako, jog dėl antrą kartą paleistų kulkų gyventi nėra labai jauku. „Nežinai, kas kada gali išeiti su šautuvu“, – priduria susirūpinusi kaimynė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA