Kauno daugiabutyje nuo šautinės žaizdos mirė vyras (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Kauno daugiabutyje nuo šautinės žaizdos mirė vyras (atnaujinta)

delfi.lt 2015/10/28 19:56
Archyvo nuotr.

Pranešta, jog trečiadienio vakarą nuo šautinės žaizdos viename iš Kauno daugiabučių žuvo vyras. Kol kas įvykio aplinkybės miglotos, yra sulaikytas įtariamasis.

Kauno policijos vadovas Darius Žukauskas DELFI patvirtino, kad pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal BK 129 straipsnį – nužudymas. Tačiau DELFI žiniomis, neatmetama ir nelaimingo įvykio versija. Pranešama, kad įvykio metu, apie 16 val., Kovo 11-osios daugiabutyje žuvo apie 40-ies metų vyras.

Įvykio vietoje sulaikytas ir įtariamasis, tačiau įvykio detalės kol kas miglotos, o pareigūnai daugiau informacijos nepateikia.

Pirminiais duomenimis, įvykis su nusikalstamu pasaulio gaujomis nesiejamas.

ATNAUJINTA 20.35

Portalo „Kas vyksta Kaune” redakcijos žiniomis bute, kuriame įvyko nelaimė, kartu dar gyveno sesuo ir jos dukra. Žuvusiojo 33-jų metų vyro sesuo tvirtino, jog brolis niekada neturėjo ginklo. Jai apie įvykį pranešė kaimynai ir ji grįžo ankščiau iš darbo. Vyro lavonas rastas kambaryje.

Tuo tarpu kaimynai pasakoja, jog vyriškis mėgdavo išgerti. Seniau išgėręs būdavo agresyvus ir mušdavo savo kartu gyvenusį asmenį, nors su kitais gyventojais visada pasisveikindavo. Anot kaimynų, vyras draugų neturėjo, pas jį užeidavo nebent sugėrovai.

Patys gyventojai šūvio garso negirdėjo. Šiuo metu bute darbuojasi kriminalistai. Nelaimėlio kūnas jau išvežtas tyrimams, tad butas nėra aptvertas STOP juostomis, kaimynai gali laiptinėje laisvai judėti.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA