„VW Passat” rėžėsi į „mikriuką”: 8 žmonėms prireikė medikų pagalbos | Kas vyksta Kaune

„VW Passat” rėžėsi į „mikriuką”: 8 žmonėms prireikė medikų pagalbos

Kas vyksta Kaune nuotr.

Penktadienio vakarą itin skaudi nelaimė įvyko Panemunėje. Šio eismo įvykio metu net 8 žmonėms prireikė medikų pagalbos, kai kurie iš jų skubiai pristatyti į Kauno klinikas. Nukentėjusių tarpe buvo ir vaikų.

Pirminiais duomenimis, po 18 valandos Vaidoto gatvėje važiavęs vairuotojas su „VW Passat“ išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir priešpriešais susidūrė su link centro važiuojančiu 52-ojo numerio maršrutiniu taksi.

Iš karto po įvykio mikroautobuso vairuotojas pasakojo, kad viskas truko tik akimirką: pamačiau priešais atlekiantį „VW“, kuris rėžėsi į autobusiuko priekį. Dar bandžiau išvengti susidūrimo, tačiau trauktis jau nebuvo kur“, įvykio vietoje pasakojo šoką ir menkus sužalojimus patyręs vairuotojas. Jis teigia, kad lengvojo automobilio vairuotojas po susidūrimo užmigo prie vairo, todėl įtaria, kad jis buvo stipriai išgėręs.

Transporto priemonės sumaitotos nepataisomai. Įvykio vietoje danga buvo šlapia, bet neslidi.

Dėl avarijos susidarė transporto spūstys, kurias teko reguliuoti policijos pareigūnams.

Tolimesnes įvykio aplinkybes aiškinasi kelių policijos tyrėjai, kurie penktadienio vakarą buvo itin nekalbūs ir neatskleidė daugiau detalių apie įvykusią avariją.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA