„Maximoje“ apsilankęs skaitytojas: ar tai nėra pirkėjų klaidinimas? | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

„Maximoje“ apsilankęs skaitytojas: ar tai nėra pirkėjų klaidinimas?

Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojas praėjusią savaitę atkreipė dėmesį į neatitikimą „Maxima“ parduotuvės lentynoje. Ant „Taffel“ bulvių traškučių dėžių skelbiama produktus esant pagamintus su saulėgrąžų aliejumi, nors sudėtyje, anot kauniečio, nurodomas kitas ingredientas.

„Siunčiau neseniai informaciją, kad prekybos tinklai kaip „Maxima“ kasdien suklaidina tūkstančius Lietuvos piliečių. Kadangi ir toliau nerašote, tai ir toliau gyventojai yra klaidinami.

Siunčiu jums dvi nuotraukos. Jose aiškiai matosi, kad „Taffel“ gaminiai esą pagaminti su saulėgrąžų aliejumi, tačiau visi nuotraukoje matomi traškučiai yra su palmių aliejumi.

Siunčiu papildomą nuotrauką („Barboros“ informacija), kurioje nurodoma, kad pvz. svogūnų ir keptos mėsos skonio „Taffel“ traškučiai yra su palmių aliejumi, tačiau fizinėse parduotuvėse, prekiaujant iš dėžių, klaidinama, kad šie pagaminti su saulėgrąžų aliejumi.

Kuo ilgiau tylėsite, tuo daugiau žmonių bus apgauti / suklaidinti, nes tarkime šią savaitę „Maxima“ šiai produkcijai dar taiko ir nuolaidą. Galima daryti prielaidą, kad toks klaidinimas visoje Lietuvoje vyksta labai ilgą laiką…“ – sausio 11 d. rašė portalo skaitytojas.

„Barboroje“ pateikiama „Taffel“ sudėtis – su palmių aliejumi / „Kas vyksta Kaune“ nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ pirmadienį pateiktame komentare situaciją nušvietė „Maxima LT“ komunikacijos projektų vadovas Tomas Bašarovas.

„Apgailestaujame ir atsiprašome klientų už nesusipratimą. Mūsų žiniomis, greitu metu į prekybą vėl grįš pirkėjų pamėgti „Taffel“ traškučiai, pagaminti su saulėgrąžų aliejumi.

Dėl karo Ukrainoje ir saulėgrąžų aliejaus tiekimo sutrikimo buvo priimti laikini sprendimai, apie kuriuos detaliau gali papasakoti „Orkla“ atstovai“, – į traškučių gamintoją kreipė T. Bašarovas.

„Taffel“ dėžės „Maximoje“ – su saulėgrąžų aliejaus reklama / Skaitytojo nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ išsiuntė užklausą bendrovei „Orkla Latvija“. Gavę daugiau informacijos, papildysime.

77
40
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.