Užkliuvo Kauno savivaldybės dovana: ar tokie žmonės turėtų koncertuoti studentams? | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Užkliuvo Kauno savivaldybės dovana: ar tokie žmonės turėtų koncertuoti studentams?

Asociatyvi / Organizatorių nuotr.
Dalintis:

Kauno savivaldybė šiandien informavo, jog rugsėjo 1-oji šiais metais bus sutikta naujai atveriamame Studentų skvere, čia universitetai rengia jungtinę šventę ir į Kauną koncertuoti pakvietė „Jessica Shy“, o miestas savo ruožtu pranešė, jog studentams dovanoja „OG Version“ koncertą Vienybės aikštės scenoje. Deja, ne visiems ši miesto dovana patinka, kauniečio manymu, tokie atlikėjai jauniems žmonėms koncertuoti neturėtų, nes rodo netinkamą pavyzdį.

„Įdomumo dėlei… Kiek skaitau, savivaldybės dovana, rugsėjo pirmąją atnaujintame studentų skvere bus OG version koncertas, ar tikrai tokie žmonės turėtų koncertuoti studentams, kurie viešai skatina žmones/jaunus studentus vartoti narkotikus/kanapes? Nes kaip žinia, 420 tai kanapės/žolė? ar ir studentų skvere pirmadienį neprisipisinės mentai?“, – teiravosi kaunietis.

Jis pasidalino vaizdo įrašu, kuriame matyti kaip atlikėjas „OG Version“ viename iš savo koncertų garsiai pareiškia, jog turintieji 420 gali nesijaudinti, nes policijos pareigūnai koncerte jų netikrins.

79
109
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.