Fiksuoja kaunietis: „BMW“ nori būti dviračiu | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Fiksuoja kaunietis: „BMW“ nori būti dviračiu

Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Šeštadienio popietę smarkus pasivažinėjimas „BMW“ ekipažui baigėsi toli šalikelėje. Nesuvaldytas automobilis nulėkė nuo važiuojamosios dalies ir palikęs gilias provėžas sustojo skersai dviračių tako.

„Brastos gatvėje „BMW“ nori būti dviračiu, – juokėsi incidento atvaizdu 17 val. pasidalijęs skaitytojas, daugiau detalių apie įvykį neturėjęs. – Ėjau pro šalį ir pamačiau tokį vaizdą, šalia buvo policijos mašina, jie viską žino.“

Vis dėlto, susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtoju, šis nurodė, kad iškvietimo į Brastos gatvę negauta, toks įvykis kol kas nėra registruotas.

Tai kiek keista, kadangi kitas „Kas vyksta Kaune“ šaltinis nurodė „BMW“ vairuotoją buvus neblaivų. Iš pažįstamų šią informaciją gavęs asmuo pridėjo, kad pareigūnai vairuotoją identifikavo.

22
1
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.