Kaunietė pasipiktinusi: ar troleibuso vairuotojas ne per daug savivaliauja? | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietė pasipiktinusi: ar troleibuso vairuotojas ne per daug savivaliauja?

Skaitytojos nuotr.
Dalintis:

Prieš porą dienų „Kas vyksta Kaune“ pasiekė pasipiktinusios moters laiškas. Ji stebėjosi, kodėl vairuotojas rytinio piko metu laiko užtvėręs priekines autobuso ir aštriai atsiliepė apie nekokią vairuotojo nuotaiką. Toliau pateikiamas skaitytojos laiškas.

„Sveiki, ar kai kurie Kauno autobusų vairuotojai ne per daug savivaliauja? Balandžio 7 d., 7.21 val., nuo Varnių g. pajudėjusio 5 troleibuso vairuotojas nusprendė pamažinti galinčių troleibuse sėdėti keleivių skaičių. Atsisėsti priekyje žmonėms neleidžiama užrišant kažkokį diržą.

Tai ne pirmas kartas, kai labai nervingas troleibuso vairuotojas taip elgiasi. Matyt, būnant silpnų nervų, nemalonu, jog kažkas sėdi troleibuso priekyje ir gali tave matyti. Rytą troleibusu važiuoja daug žmonių, tarp jų mamos su mažais vaikais. Kaip galima neleisti atsisėsti?

Pandemijos laikai jau praėję, kai reikėdavo sėstis į kas antrą vietą. Be to, nepanašu, kad vairuotojas bijotų užsikrėsti koronavirusu, kadangi vairavo nedėvėdamas kaukės. Reiškia, vienintelė priežastis – pakrikę nervai. Ne veltui vairuodamas pats sau po nosimi keikiasi ant visų iš eilės.

Dirželio keleiviai nedrįso nurišti, mat niekas nenori dar labiau išvesti iš kantrybės ir taip jau suirzusio vairuotojo. Blogiausias scenarijus – dar sugalvos vožtelėti kam nors iš diržo, jog atsisėdo neleistinoje vietoje. Na, o jei rimtai, tai apie tokius vairuotojo išsidirbinėjimus turėtų būti informuota „Kauno autobusų“ vadovybė“, – rašė skaitytoja.

Situaciją trumpai pakomentavo „Kauno autobusų“ viešųjų ryšių specialistų Greta Makūnaitė:

Vairuotojas neturi teisės to daryti, t. y. užtverti sėdimos vietos. Situacija bus sprendžiama ir vairuotojas bus įspėtas arba baudžiamas dėl savavališkų veiksmų.

Dėkojame, kad informavote apie šią situaciją. Atsiprašome keleivių už patirtus nepatogumus ir stengsimės, kad ši situacija ateityje nepasikartotų.

140
52
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.