Kaunietis kelia klausimą: kaip elgtis atnaujintoje Šilainių sankryžoje? | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietis kelia klausimą: kaip elgtis atnaujintoje Šilainių sankryžoje?

Baltų pr. ir Rasytės gatvės sankryža / Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Šią savaitę „Kas vyksta Kaune” redakciją pasiekė skaitytojo nuotraukos, kuriose įamžinta neseniai atnaujinta Šilainių mikrorajono sankryža. Kauniečiui kilo klausimas, kaip vairuotojams elgtis Baltų prospekto, Rasytės ir J. Grušo gatvių sankryžoje, kurioje nėra skiriamųjų juostų, o kelias už sankryžos akivaizdžiai per siauras trims eismo juostoms.

„Jau kuris laikas po sankryžos atnaujinimo darbų yra mistinės trys eismo juostos (kaip nurodyta kelio ženkluose), prieš sankryžą ir sankryžoje. Už sankryžos staiga lieka dvi… Kaip čia elgtis? Sankryžoje susidaro chaosas, o išvažiuojant iš sankryžos susidaro avarinė situacija. Gal atsakingos institucijos galėtų paaiškinti situaciją?”- teiravosi vairuotojas.

Baltų pr. ir Rasytės gatvės sankryža / Skaitytojo nuotr.

Kauno savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Matusevičius tikisi, kad neaiškumus vairuotojams padės išspręsti horizontalusis ženklinimas.

„Atšilus orams į gatves sugrįžta kelininkai, todėl jau artimiausiu metu atnaujintoje sankryžoje, taip pat prieš ją ir už jos, ant važiuojamosios kelio dalies bus atlikti horizontaliojo ženklinimo darbai”, – naujienų portalui teigė jis.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad Baltų pr., Rasytės ir J. Grušo g. sankryžoje atnaujinti šviesoforai, pėsčiųjų takai, važiuojamoji dalis praplėsta papildomomis eismo juostomis.

69
63
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.