Dėl vyro neištikimybės skirtis ketinanti skaitytoja: dėka interneto prostitucija Kaune klesti | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Dėl vyro neištikimybės skirtis ketinanti skaitytoja: dėka interneto prostitucija Kaune klesti

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Penktadienį „Kas vyksta Kaune“ pasiekė kaunietės istorija, kaip prostitucija, užmaskuota „pažinčių“ svetainėse, gali sugriauti santuoką.

„Kauno mieste prostitucija vis labiau įgauna plitimo mastą. Pažinčių svetainės tapo pagrindiniu prostitučių „legalaus” darbo vieta.

Esu eilinė Kaune gyvenanti moteris. Turiu šeimą. Vedę su vyru apie 3 m. Vyras dėl neaiškių aplinkybių užsiregistravo pažinčių portale „slaptaspasimatymas.com“. Moteriška nuojauta ir visos vyro pastangos nuslėpti ką veikia darbo metu privedė prie nepasitikėjimo, ko pasėkoje patikrinau vyro bendravimą su kaunietėmis. Vyras neištikimybę neigė. Bendravusi moteris patvirtino kontaktą.

Užsiregistravau moters vardu. Tyla. Vyras melavo man, kad neva tai mirusi pažinčių svetainė. Deja, mačiau, kaip pas jį plūdo laiškai. Nesuvokiau, kodėl moteriai (anketa moters vardu – netikra) nerašo, vyrui rašo.

Sukūriau bent 3 netikras vyr. lyt. profilio anketas. Ir ką gi… Merginos ėmė pačios rašyti. Pačios save siūlyti. Laiškas po laiško. Kokia tik nori rinkis. Raudonplaukė iš Vilijampolės, pačios siūlo žaislus ir grupinio sekso paslaugas. Merginom 20-25 metai. Jas rasti feisbuke labai paprasta. Jos neslepia tapatybės. Tikri vardai ir pavardės. Flirtuoja atvirai. Kalba lyg vyru guodėjos, sekso žinovės.

Pasirodo prostitucija nekontroliuojama. Analogiška svetainė pažintys „suaugusiems.com”. Tos pačios narės.

Šlykštu kai tokios jaunos merginos save pardavinėja ir griauna šeimas. Yra pasiūla, yra ir paklausa. Viena mergina pakankamai atvirai pasakojo, kad jai vienos nakties nuotykiai geriau nei nieko. Nepaisant to, kad veikla nelegali ir kad vyrai į šeimas gali parnešti ligų. Jų profiliuose surašytos pageidaujamos pozos ir kt.

Pasirodo Kaune plaštakių nemažėja. Su vyru teks skirtis. O policijai nežinau kaip pranešti. Nes tai pažinčių svetainės, kuriose dirba moterys“, – pasakojo moteris.

29
43
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.