Degalinėje apsilankęs kaunietis nesupranta, ar jo kuro bakas guminis patapo? | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Degalinėje apsilankęs kaunietis nesupranta, ar jo kuro bakas guminis patapo?

Dalintis:

Kaunietis apsilankęs vienoje degalinėje nustebo, kai į savo 60 litrų talpinantį kuro baką sugebėjo prisipilti daugiau degalų. Anot išmušto kvito, į baką jis prisipylė 60,66 l. kuro, nors skaitytojo teigimu bake dar ir taip buvo likę bent keli litrai degalų.

„Aš nesuprantu vieno dalyko. Kaip gali į 60 litrų baką, kuriam dar buvo apie kokie 5 l. prisipilti 60,66 l. kuro, kaip? Bakas išsiplėtė? Turėjau 50 užsipilt, tai 60 užsipyliau, kaip? Normaliai sakyčiau“, – „Kas vyksta Kaune“ grupėje pasidalintą vaizdo įrašą komentavo Tomas.

Tiesa, su panašiomis situacijomis susidūrė ir kiti vairuotojai, vieni teigė sulaukė ir įdomių degalinių darbuotojų paaiškinimų.

„Man taip buvo tik „Orlen“. Tai žinot ką pasakė darbuotojas? „Vieną/2 kartus į metus bakas išsiplečia ir telpa daugiau litrų“. Tai va, gerieji žmonės, fizika arba per naktį jum baką pakeitė vagilkos ar pnš.“, – rašė Henrieta.

Kitiems pasisekė labiau, kai už prisipiltas dujas iš viso mokėti nereikėjo.

„Visi tik apie blogą, Jonavos gatvėje „Jozitoj“ pyliausi dujų, dujos bėgo, bet skaitliukas nesisuko. Taip visa baką pripyliau dujų, nuėjau „prisiduoti“, sako nematau, kad būtumėt pylę. Okey, ačiu sakau ir viso gero“, – komišką situaciją nupasakojo Edgaras.

137
91
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.