Dėl dar vienos avarijos Kaune gali vėluoti viešasis transportas - Kas vyksta Kaune

Dėl dar vienos avarijos Kaune gali vėluoti viešasis transportas

Nemuno gatvė / Skaitytojos nuotr.
Nemuno gatvė / Skaitytojos nuotr.

Ketvirtadienio popietę pranešta apie dar vieną susidūrimą Kauno centre. Nemuno gatvėje vėl neįsiteko viešais transportas.

Apie 14.43 val. naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ sulaukė nuotraukos, kuriame matyti autobuso ir „Audi“ susidūrimas.

Kaip „Audi“ atsidūrė viešojo transporto pašonėje kol kas nėra aišku. Tačiau keliaujantys viešuoju transportu įspėjami, kad gali kisti troleibusų ir autobusų tvarkaraščiai, mat Nemuno g. nepravažiuojama.

„Avarija Nemuno gatvėje užstrigdė eismą. 20+ autobusų nejuda“, – pranešė dar vienas skaitytojas.

Nemuno gatvė / Skaitytojo nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad panašus eismo įvykis Nemuno g. buvo fiksuotas ir rugsėjo 18 dieną. Tąkart troleibusas kliudė automobilio dureles ir šalia stovėjusią moterį.

Po nelaimės kauniečiai liejo apmaudą, kad vis besikartojančioms nelaimėms įtakos turi ir gatvės siaurumas. Apie tai neseniai kalbėjo ir UAB „Kauno autobusai“ darbuotojų profesinės sąjungos vadovas Bronius Bučelis.

„Kęstučio g., prie gaisrinės Nemuno g., yra susiaurinti keliai, dažniausiai kelio plotis. Sunku vairuotojams vairuoti transporto priemonę, kai yra susiaurinami keliai. Mes bandėmės aiškintis su savivaldybe, kodėl yra siaurinami keliai. Bet buvo atsakyta, kad viskas vyksta pagal projektą”, – pridūrė B. Bučelis.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad Nemuno g. rekonstrukcija įvyko 2022 m. Po kapitalinio remonto gatvės važiuojamoji dalis susiaurėjo nuo dviejų iki vienos eismo juostos, o likęs gatvės plotas skirtas platiems šaligatviams.

Nemuno g. draudžiamas motorinių transporto priemonių, traktorių ir savaeigių mašinų eismas, išskyrus mopedus, motociklus be priekabų, maršrutinį, aptarnaujantįjį transportą, skiriamuoju ženklu „Asmuo su negalia“ arba asmens su negalia automobilio statymo kortele pažymėtas transporto priemones.

Juodos dienos vairuotojams Kaune

Primename ir tai, kad ketvirtadienį Kaune jau fiksuotos dvi nelaimės. Kęstučio ir A. Mickevičiaus sankryžoje buvo partrenkta moteris. Dar vienas susidūrimas įvyko ir A. Juozapavičiaus prospekte.

Juoda diena keliuose kauniečiams buvo ir trečiadienis – vienu metu skirtingose Kauno vietose įvykusios kelios eismo nelaimės sukėlė labai dideles spūstis.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA