Gerokai susiaurėjusioje gatvėje Kauno centre dalinai atnaujinamas eismas | Kas vyksta Kaune

Gerokai susiaurėjusioje gatvėje Kauno centre dalinai atnaujinamas eismas

Vasaros pradžioje įsisukusi Nemuno gatvės rekonstrukcija eina į pabaigą. Kauno savivaldybė skelbia, kad nuo rugsėjo 1 d. čia vėl galės važiuoti autobusai ir troleibusai, tačiau kitiems vairuotojams dar teks palaukti.

Kaip trečiadienį savo „Facebook“ puslapyje nurodė Kauno savivaldybė, rugsėjo 1-ąją sugrįžta įprasti viešojo transporto tvarkaraščiai rudens ir žiemos sezonui. Eismas vėl vyksta Vydūno alėjoje, kur rekonstravus šiluminę trasą atnaujinta važiuojamoji dalis.

„Asfalto danga paklota ir tvarkomoje Nemuno gatvėje. Mokslo metų pradžioje jos prieigose vairuotojus pasitiks eismą draudžiantis ženklas ir tęsiami darbai, tačiau mokyklos, darželiai bei kitos įstaigos ketvirtadienį čia jau bus pasiekiamos autobusais ir troleibusais“, – informavo savivaldybė.

Primename, kad apie Nemuno gatvės remontą paskelbta birželio 17 d. Beveik visą vasarą gatvė buvo uždaryta nuo Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos iki pat Birštono gatvės, čia nekursavo ir viešasis transportas.

Po kapitalinio remonto gatvės važiuojamoji dalis susiaurėjo nuo dviejų iki vienos eismo juostos, o likęs gatvės plotas skirtas platiems šaligatviams. Nemuno gatvėje atnaujintas troleibusų kontaktinis tinklas, įrengtos trumpiems sustojimams skirtos vietos prie Kauno Senamiesčio progimnazijos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA