Sporto salė veido raumenims: „Era Esthetic Avenue“ klinikoje – unikali, ne invazinė procedūra „Wonder Face“ – Kas vyksta Kaune

Sporto salė veido raumenims: „Era Esthetic Avenue“ klinikoje – unikali, ne invazinė procedūra „Wonder Face“

Rūpinantis veido išvaizda, sveikata ir jaunyste, įprasta dėmesį skirti odai – ją puoselėjančioms procedūroms bei priemonėms. Visgi Kaune veikiančios estetinės ir lazerinės medicinos klinikos „Era Esthetic Avenue“ gydytoja Evelina Sinkevičienė pažymi, jog siekiant išsaugoti veido stangrumą ir jaunystę, ne mažiau svarbu pasirūpinti ir raumenimis.

Gydytoja džiaugiasi, jog „Era Esthetic Avenue“ pristatė revoliucinę veido raumenų stimuliacijos procedūrą „Wonder Face“. Pirmieji ją jau išbandę klientai negaili puikių atsiliepimų.

Intensyvios treniruotės veidui

„Tai – tarsi sporto salė veido raumenims. „Wonder Face“ procedūros metu atliekama tiksli ir stipri raumenų stimuliacija, kuri padeda pasiekti greitesnius ir akivaizdžiai pastebimus rezultatus. Anksčiau neturėjome nieko, kas galėtų efektyviai veikti gilesniuose audiniuose – raumenyse. Dabar galime dirbti su visais veido sluoksniais ir pasiekti tikrai įspūdingų rezultatų. Svarbiausia, jog „Wonder Face“ yra visiškai saugi ir tinkama kiekvienam, nepriklausomai nuo amžiaus ar lyties“, – teigia „Era Esthetic Avenue“ klinikos gydytoja Evelina Sinkevičienė.

Naujoji procedūra atliekama su pirmuoju ir vieninteliu „anti-aging“ įrenginiu pasaulyje, kuris vienu metu apjungia neuro raumenų stimuliacijos ir radijo dažnio technologijas, skatinančias kolageno gamybą. Procedūros metu sukeliamas itin tikslus ir stiprus raumenų susitraukimas, padedantis formuoti veido kontūrą ir suteikiantis stangrumo.

Akivaizdūs pokyčiai per tris savaites

Procedūros metu ant veido dedami trys elektrodai (specialūs aplikatoriai), vienu metu veikiantys net tris sritis – kaktą, pasmakrę ir skruostus. Tokiu būdu stimuliuojamas visas veido ovalas, užtikrinant tolygų raumenų tonuso stiprinimą. Vienas seansas trunka apie 25 minutes, o rekomenduojamas kursas – 6-8 procedūros, atliekamos kas keturias dienas.

„Wonder Face“ galima atlikti ir jaunesniems, kai tik pradedame jausti pirmuosius senėjimo požymius, ir vyresniems, norint atstatyti prarastą veido tonusą. Procedūros programa sudaroma individualiai, atsižvelgiant į konkrečius veido pokyčius“, – sako gydytoja.

Jau po pirmųjų seansų klientai pastebi ne tik pagerėjusią odos būklę, bet ir ženkliai pakeltus veido kontūrus.

„Kartais oda atrodo puikiai, tačiau liečiant jaučiame, kad veidas praradęs tonusą. Po šios procedūros veidas tampa stangresnis, kaip po intensyvių treniruočių, atsiranda tvirtumas, tonusas, liftingo efektas. Išryškėja skruostikauliai, žandikaulio linija, sumažinamas pagurklis“, – pasakoja gydytoja.

Rekomenduoja derinti su odos procedūromis

Gamintojo teigimu, pasiektas rezultatas gali išlikti iki šešių mėnesių, tačiau tai labai individualu. Siekiant ilgalaikio efekto, E. Sinkevičienė rekomenduoja „Wonder Face“ derinti su kitomis procedūromis, tokiomis kaip „Ultraformer III / MPT“. Tokiu būdu pasiekiamas dar stipresnis „anti-aging“ rezultatas ir pilnas veido iškontūravimas, „SMAS“ liftingas (aukšto dažnio fokusuotas ultragarsas).

Naujoji procedūra – kur kas efektyviau nei daugelio pamėgti veido masažai, puiki alternatyva kobido ar intraoraliniam masažui, garantuotas stipresnis efektas ir greitesnis rezultatas.

Gauti individualiai sau pritaikytos programos pasiūlymą ir išbandyti „Wonder Face“ galima „Era Esthetic Avenue“ klinikoje Kaune, adresu I. Kanto g. 18 (verslo centras „Bokštas“).

„Era Esthetic Avenue“ – vieninteliai oficialūs „Wonder Face“ atstovai Lietuvoje, užtikrinantys, kad klinikose naudojamos tik originalios sistemos. Plačiau: https://lazerineklinika.lt/proceduros/wonder-face-veido-odos-patempimas-formavimas/

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA