Sugrįžta populiarusis teminis Helovyno parkas „Deadtown“ – atidarymo dieną lauks specialūs kainų pasiūlymai – Kas vyksta Kaune

Sugrįžta populiarusis teminis Helovyno parkas „Deadtown“ – atidarymo dieną lauks specialūs kainų pasiūlymai

Sugrįžta atsinaujinęs Helovyno parkas „Deadtown“ – 60 animatorių, siaubo kambariai, atrakcionai bei ypatingas autobusas

Spalio 4-ąją Kauno rajone, Zapyškio apylinkėse, atsiveria daugelio šeimų itin laukiamas teminis Helovyno nuotykių parkas „Deadtown“. Jau ne vienerius metus adrenalino mėgėjus džiuginanti vieta šį kartą pasitiks su atnaujintais siaubo kambariais bei atrakcionais, kasdien atvykėlius gąsdinančiu būriu animatorių ir šiurpiausiu autobuso reisu šalyje.

Legenda apie mirusiųjų miestą

Parko legenda pasakoja, jog dažniausiai prie įvažiavimo į miestelį būdavo pastebimi tik specialiųjų tarnybų darbuotojai, atgabendavę niekam nereikalingus, visų užmirštus ir apleistus ar nusikaltusius visuomenės veikėjus.

Bėgant metams, specialiųjų tarnybų darbuotojai čia užsukdavo vis rečiau ir rečiau. Pradėjo sklisti kalbos, jog vos tik priartėjus prie šio miestelio, tų darbuotojų gyvenimai labai greitai pasibaigdavo tragedija. Galiausiai, susirūpinę gyventojai prispaudė aplinkinių miestelių valdžią į kampą, kuri išleido įsakymą, draudžiantį bet kam priartėti prie „Deadtown“ teritorijos.

Pro šalį pravažiuojantys žmonės tikino girdėję klyksmus, aidinčius ne tik iš apleistų, jau nebegyvenamų pastatų, bet ir iš apylinkių. Nors manoma, kad miestelyje jau kurį laiką niekas nebegyvena, pro šalį keliaudami žmonės taip pat pastebėdavo keistų formų būtybių, klajojančių po šiurpą keliančią teritoriją.

Nors tai tik legenda, visi apsilankę parke artėjant Helovyno nakčiai gali patvirtinti – šios vietos nepalyginsi su jokia kita.

Deadtown sugrįžta / Organizatorių nuotr.

2 kilometrai ir 5 tūkst. kvadratinių metrų siaubo

Nuotykių parkas „Deadtown“ atsiveria tik kartą metuose – artėjant šiurpiausiai metų nakčiai. Mirusiųjų miesteliu virtusi 2 hektarų dydžio teritorija visus šeimos narius kviečia įsitraukti į gąsdinančias ir įsimintinas, tačiau visiškai saugias pramogas bei patirtis.

Atvykę į parką, lankytojai gali pasirinkti jų siaubo lygį atitinkančias pramogas. Keliaujantys per parko teritoriją nusidriekusiu 2 kilometrų ilgio taku susiduria su keisčiausiomis mistinėmis būtybėmis: grafu Drakula, paklydusiomis sielomis, raganomis, zombiais, troliais, goblinais bei velniais, šiurpiomis dekoracijomis ir aktyvacijomis.

Jei parko teritorijoje patirto siaubo adrenalino entuziastams dar maža, jo kūrėjai kviečia į penkis atnaujintus siaubo labirintus. Pastarieji nusidriekia per 5 tūkst. kvadratinių metrų siekiančias pastatų erdves. Keliaujant vienu iš labirintų gali tekti įveikti net ir 20 siaubo kambarių.

Į parką – mistiškas reisas

„Deadtown“ atsidarymo kasmet laukia tūkstančiai vaikų bei jų tėvų, o parko komanda juos pasitinka paruošusi daug įtraukiančių naujienų ir staigmenų.

„Negalime atskleisti viso to siaubo, kurį drąsiausieji patirs apsilankę parke, bet galime išduoti, kad laukti yra ko. Kiekvieną parko veikimo dieną lankytojus pasitiks 60 kraupius personažus įkūnysiančių aktorių, lauks daug naujų dekoracijų, unikalūs siaubo atrakcionai ir atnaujinti teminiai siaubo kambariai – labirintai. Ypatinga šio sezono naujiena – Helovyno transportas. Parko patirtys prasidės dar automobilių stovėjimo aikštelėje, nuo kurios lankytojai į parką pateks išskirtiniu siaubo reisu“, – sako „Deadtown“ parko kūrėjas Donatas Antonovas.

Deadtown sugrįžta / Organizatorių nuotr.

Parkas orientuotas į visus šeimos narius, tad ką veikti čia ras tiek mažiausieji, tiek siaubo patirčių neieškantys jų tėvai ar seneliai. Kol vaikai ar drąsiausieji tėvai tyrinėja mirusiųjų miestą, kiti šeimos nariai gali mėgautis laisvu laiku greta įsikūrusiame „Deadtown“ bare bei maisto erdvėje. Joje galima atsigaivinti mėgstamu gėrimu ar pasimėgauti visus pradžiuginsiančiais patiekalais bei užkandžiais. Kasmet atsinaujinančioje maisto erdvėje bus galima rasti ir visų mėgstamų mažųjų spurgų, cukraus vatos ir kitų skanėstų.

Atidarymo dieną – ypatingos nuolaidos

Teminis Helovyno nuotykių parkas „Deadtown“, adresu Griškabūdžio kelias 6, Novoje, Zapyškio apylinkėse atsiveria jau spalio 4-ąją. Nuo pat atidarymo iki lapkričio 2-osios parkas veiks kasdien – nuo 16 iki 22 val.

Programa nesikeis visu parko darbo laikotarpiu – nepriklausomai nuo to, ar atvykstama darbo dieną, ar savaitgalį.

Atidarymo proga, spalio 4-ąją, „Deadtown“ komanda pirmiesiems svečiams paruošė ir specialų pasiūlymą. Bilietai į siaubo kambarius bus parduodami už pusę kainos – su 50 proc. nuolaida.

Daugiau informacijos, vietų rezervacija ir bilietai: https://deadtown.lt/

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA