Kauniečiai užfiksavo į autobusų stotelę „įsirėžusį“ „Dodge Challenger“ | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai užfiksavo į autobusų stotelę „įsirėžusį“ „Dodge Challenger“

Skaitytojų nuotr.

Helovinas yra neįsivaizduojamas be įvairiausių kostiumų ir dekoracijų, kada kiekvienas bando išsiskirti ir patraukti kitų dėmesį. Penktadienio vakarą portalo skaitytojai užfiksavo vieno Kauno baro bandymą tai pasiekti.

„Išlaipino keleivius“, – juokavo nuotrauką atsiuntusi kaunietė.

Anot jos, ši „avarija“ buvo įamžinta prie baro „Nepyk“, T. Masiulio gatvėje. Tiesa, neva į autobuso stotelę įsirėžęs pilkas „Dodge Challenger“ tėra Helovino dekoracija, kadangi automobilyje ne tik nerasite galingo variklio, bet pažiūrėjus iš arčiau pastebėsite, kad pačiam kėbului trūksta tikroviškumo.

Dekoracija šalia „Nepyk“, „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Primename, kad Kaunas Helovinui ruošiasi jau kelias dienas. Vakar „Kas vyksta Kaune“ fotografas įamžino Helovino tematika pasipuošusią Laisvės alėją. Šventės simboliai – išskobti moliūgai – kauniečius pasitiko kavinėse, kiemuose ir net mokyklų prieigose.

O ketvirtadienį „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai užfiksavo, kaip prie karnavalinių kostiumų nuomos salono ir parduotuvės „Burtė“ Savanorių prospekte išsirikiavo apie 50 žmonių eilė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA