Laisvės alėjoje – dar vienas akibrokštas: fontane prausėsi pusnuogė moteris – Kas vyksta Kaune

Laisvės alėjoje – dar vienas akibrokštas: fontane prausėsi pusnuogė moteris

delfi, Kas vyksta Kaune 2024/08/26 10:57
Pusnuogė moteris fontane / Stop kadro nuotr.
Pusnuogė moteris fontane / Stop kadro nuotr.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Laisvės alėjoje užfiksuota pusnuogė moteris, kuri nusprendė apsiprausti fontane. Kaip teigė vaizdo įrašą išplatinęs vyras, savo žinute jis nori atkreipti kauniečių dėmesį ir apsaugoti jų vaikus.

Sekmadienį „Delfi“ gavo sunerimusio skaitytojo laišką ir vaizdo įrašą. Vyras rašė norintis pasidalinti akimirkomis, kurios užfiksuotos iš Kauno miesto naktinio gyvenimo.

„Pasibaisėjome, kas vyksta pačiame centre, prie fontano. Video viską pamatysit. Būtų malonu, jei galėtumėte patalpinti į portalą, kad kauniečių vaikai ten rankų nekištų, nes, manau, gali apsirgti neaiškiomis ligomis“, – rašė „Delfi“ skaitytojas Žilvinas.

Vaizdo įraše buvo matyti, kad į Laisvės alėjos fontaną įlipusi moteris demonstravo nuogą užpakalį ir prausėsi pakėlusi savo suknelę. Tai išvydusi bare sėdėjusi kompanija, nusprendė įamžinti šį nesusipratimą.

Tuo metu kaip skelbia portalas 15min.lt, į Laisvės alėją buvo iškvieti policijos pareigūnai, kurie išsivežė viešosios tvarkos pažeidėją.

Primename, kad tai jau ne pirmas kurioziškas įvykis, šiemet nutinkantis Laisvės alėjoje. Pavasarį naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas užfiksavo Laisvės alėjoje bėgiojantį nuogą vyrą.

Vėliau paaiškėjo, kad Laisvės alėjoje bėgiojęs vyras – buvęs krepšininkas Haroldas Saprykinas, „TikTok“ žinomas Saprės slapyvardžiu. Didžiąją karjeros dalį vyras praleido Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL), taip pat žaidė Irane bei 4-oje Italijos lygoje. Karjerą baigė 2022 metais atstovaudamas „Kretingai“, o pasaulinio pripažinimo sulaukė dėl neįtikėtinų metimų-triukų, vadinamųjų „trickshots“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA