„Era Esthetic“ kviečia pasitikrinti žinias apie grožį ir laimėti prizą – Kas vyksta Kaune

„Era Esthetic“ kviečia pasitikrinti žinias apie grožį ir laimėti prizą

Portalas „Kas vyksta Kaune“ kartu su didžiausia Lietuvoje tarptautine estetinės ir lazerinės medicinos klinikų grupe „Era Esthetic Avenue“ kviečia dalyvauti teste ir laimėti procedūrą. Grožio injekcijos KITAIP – natūralumas madoje, pamirškite iškraipytus veidus, susigrąžinkit jaunatviškumą ir džiaukitės pagerėjusia odos kokybe.

Laimėtojo lauks naujos kartos mezoterapijos procedūra su biomimetiniais peptidais – veidui (https://lazerineklinika.lt/proceduros). „Era Esthetic Avenue“ klinika įsikūrusi I. Kanto g. 18, III aukšte, verslo centre „Bokštas“.

Laimėtoją atrinksime atsitiktiniu būdu ir skelbsime š. m birželio 14 d. Teisingus atsakymus testui rasite čia, laimėjime gali dalyvauti visi atsakiusieji testą iki pabaigos.

Su laimėtoju susisieksime registracijos metu nurodytu el. pašto adresu. Būkite sveiki, gražūs ir atjaunėję, kartu su estetinės ir lazerinės medicinos klinika „Era Esthetic Avenue“.

Suvesdami savo el. paštą, dalyvaujate loterijoje ir sutinkate pirmieji gauti „Era Esthetic Avenue“ naujienas ir specialius pasiūlymus. Jums beliks tik registruotis procedūroms.

[wpViralQuiz id=781959]

Papildyta birželio 14 dieną 13.22 val.

„Era Esthetic Avenue“ klinika sveikina Birutę Brovkienę: „Jums dovanojame naujos kartos mezoterapijos procedūrą su biomimetiniais peptidais – veidui (https://lazerineklinika.lt/proceduros). „Era Esthetic Avenue“ klinika įsikūrusi I. Kanto g. 18, III aukšte, verslo centre „Bokštas“. Su laimėtoja susisieksime asmenine žinute.“

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA