A. Orlauskas „užsidegė” labdaros akcijomis | Kas vyksta Kaune

A. Orlauskas „užsidegė” labdaros akcijomis

Kaunietis Artūras Orlauskas įsitikinęs, jog dalyvavimas labdaros akcijose – kiekvieno iš mūsų pareiga.

„Iki šiol prie naudingų iniciatyvų prisidėdavau, tačiau pirmą kartą sumąsčiau išleisti kompaktinį diską, skirtą net dviems svarbioms idėjoms paremti”, – tvirtino kaunietis.

Lietuvos komikas, aktorius ir renginių vedėjas Artūras Orlauskas išleido naują savo kūrybos kompaktinį diską „Auksinė kolekcija“, už kurį dalis gautų lėšų bus išdalinta net dviem labdaros projektams.

Ant tik šią savaitę prekybos centrus pasiekusių muzikos albumų užklijuoti ryškiaspalviai lipdukai, skelbiantys, jog jų pirkėjai prisidės prie kovos su kraujo vėžiu bei vieninteliame Lietuvos zoologijos sode augančių gyvūnų laikymo sąlygų pagerinimo.

A.Orlauskas teigė, jog abi labdaros idėjos, nors ir itin skirtingos, jam yra priimtinos.

„Norėjau palaikyti šias abi iniciatyvas, todėl, pardavus kompaktus, beveik visas pelnas bus skirtas labdarai“, – tvirtino A. Orlauskas.

„Auksinė kolekcija“ – jau septintoji kompaktinė plokštelė , kurioje 14 nuotaikingų dainų. Pastarajame kompakte – ne tik labiausiai publikos pamėgtos dainos, tokios kaip „Išeiginė“, „Sofa“, „Pirma meilė“, bet ir naujos jau išpopuliarėjusios –„Kebabai“ , „Meilės laivas“ ir kt. A.Orlauskas yra visų muzikos ir tekstų autorius. Iš visų septynių CD – tai antroji vien tik dainų plokštelė. Kitos penkios buvo išleistos su koncertiniais monologais, stand up‘ais, „skečais“ ir anekdotais.

„Auksinė kolekcija“ – pirmasis mano diskas, kurio tikslas yra prisidėti prie svarbių visuomenei darbų “, – sakė A. Orlauskas.

Itin daug informacijos apie kraujo vėžį jis sužinojo tuomet, kai vienas iš draugų vandensvydininkų susirgo šia sunkia bei klastinga liga. Norėdamas atkreipti dėmesį į šį susirgimą bei kaulų čiulpų donorystės skatinimą A. Orlauskas šį rudenį bėgo „Vilniaus maratone“ komandos „Aplenkime vėžį“ gretose kartu su R.Kaukėno labdaros fondo komanda. Jau kitamet A.Orlauskas planuoja išleisti dar vieną naują savo atliekamų stand up‘u ir anekdotų kompaktinę plokštelę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA