Kaunietė labai nori su kitais pasidalinti savo daiktais | Kas vyksta Kaune

Kaunietė labai nori su kitais pasidalinti savo daiktais

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kaunietė Indrė nusprendė prieš šventes apsivalyti namus nuo per metus užgyvento ir jau nebereikalingo turto. Mergina pasiryžusi įvairiais drabužiais ar namų apyvokos daiktais paremti tuos, kam tokių daiktų labai reikia. Tiesa, bus atranka, kad daiktai patektų tikrai į geros ir neasocialios šeimos rankas.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija sulaukė paramos prašymo. Paprastai žmonės prašo, kad padėtumėme nukentėjusiai šeimai surinkti pinigų ar pan., tačiau šį kartą prašymas visai kitoks. Kaunietė Indrė pasiryžusi prieš šventes praskaidrinti kitų žmonių gyvenimą ir pasidalinti gerais daiktais, kurių jai jau nebereikia.

„Sveiki, tikriausiai sulaukiate pagalbos prašymu iš vargingai gyvenančių šeimų… Dabar pagalbos prašau aš. Prašau surasti vargingą šeimą, kuriai reikalinga pagalba namų apyvokos daiktais, rūbais merginoms ir moterims. Labai norisi su kitais pasidalinti“, – laiške dėstė portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja Indrė.

Mergina pasiruošusi paremti 1-3 šeimas, kurioms reikia paaugliškų merginų drabužių, avalynės, kosmetikos, aksesuarų. Taip pat kaunietė dovanoja namų apyvokos daiktus, patalynę, rankšluoščius, staltieses ir pan.

Indrė pasakoja, jog praėjusiais metais su vyru patys vežė daiktus šeimoms, kurios per socialinius tinklus pasiskelbė, kad reikalinga parama, tačiau liko nusivylę. Tad šiais metais kauniečiai ketina šeimas atsirinkti pagal žmogiškąjį faktorių – ar neturi žalingų įpročių. Mergina tikina, jog bendravimas padės apsispręsti, kam skirti kalėdines dovanas. Kauniečiai nusiteikę rasti šeimas, kurioms iš tiesų reikalinga pagalba. Skaitytoja neslepia, jog jei bus tokia šeima, rūpinsis jais reguliariai.

Žinantys, kam reikalinga parama daiktais, gali kreiptis į Indrę per socialinį tinklą „Facebook“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA