Šunų priežiūra pasiekė dar aukštesnį lygį – Lietuvoje atidaroma moderni Tauro Grooming Academy | Kas vyksta Kaune

Šunų priežiūra pasiekė dar aukštesnį lygį – Lietuvoje atidaroma moderni Tauro Grooming Academy

Tauro Grooming Academy / Organizatorių nuotr.

Šiais laikais vis daugiau žmonių savo auginamus šunis vadina šeimos nariais ir nori jiems suteikti visą, kas geriausia. Aukščiausios kokybės maistas, priežiūra ir paslaugos – tai aktualu beveik kiekvienam šunų augintojui. Šunų priežiūrai šiandien keliame aukščiausius reikalavimus, todėl įkvėpta meilės gyvūnams, jau šią savaitę, gegužės 14-ą dieną, Kaune duris atveria pirmoji tarptautinė šunų kirpimo ir priežiūros specialistų akademija.

Akademija įkvėpta ilgametės patirties ir meilės šunims

Akademijos steigėja – kinologė, ilgametė veisėja bei KIKA GROUP, UAB įkūrėja ir savininkė Janita Januškauskaitė-Plungė. Daugiau nei pusę savo gyvenimo J. Plungė paskyrė šunims. Būdama 15-os metų Janita pradėjo kirpti šunis, po kelerių metų jauna mergina kirpimo amato jau mokė kitus. Jos pirmasis augintinis, pudelių veislės kalytė vardu Kika paskatino Janitą įsteigti verslą. Nuo to laiko, jau daugiau nei 35-erius metus, šunys, jų veisimas ir priežiūra tapo Janitos įkvėpimo šaltiniu ir begaline aistra dirbti bei kurti augintiniams.

Kaune duris visiems atveriančios Tauro Grooming Academy veikla paremta daugiau nei 30 metų Janitos Januškauskaitės-Plungės kinologijos patirtimi, realizuojant jos sukurtą veiksmingą specialistų mokymų programą bei unikalias SPA procedūras. Iki šiol tokio lygio paslaugų Lietuvoje nebuvo.

„Kadangi pati esu veisėja, o šunis kerpu nuo 15-os metų, puikiai žinau, kiek pastangų reikia įdėti, kad šuns kailis atrodytų nepriekaištingai. Jei norite geriausio rezultato, neužtenka kartais pakirpti šuns kailį ir jį išmaudyti. Reikia kruopščiai puoselėti gyvūno odą ir plauką ir tik tuomet išvysite, kaip atrodo geriausia jo versija“, – teigia Janita Plungė.

Savo žiniomis ji pasiruošusi dalintis ir su pradedančiais, ir su profesionalais.

Naujos galimybės šunų priežiūros specialistams ir šeimininkams

Kuo unikali Tauro Grooming Academy? Tai pirmoji tokia akademija Lietuvoje. Joje dėstys aukščiausio lygio profesionalai, kurie naudos tik pačias kokybiškiausias kosmetikos priemones ir modernią įrangą.

Įprastai norintys išmokti profesionaliai prižiūrėti keturkojus kirpėjai kursuose įgydavo tik pradžiamokslį, tačiau neturėjo galimybių kelti kvalifikacijos ir plėsti savo kompetencijų, taip pat nebuvo progos semtis patirties iš užsienio ekspertų. Nuo šiol Tauro Grooming Academy visos šios galimybės taps tikrove.

Tauro Grooming Academy bus vykdomi skirtingų tipų mokymai tiek pradedantiesiems, tiek jau pažengusiems šunų kailio priežiūros specialistams. Tačiau pagrindinis akademijos išskirtinumas bus tame, kad joje žinių galės įgyti paprasti šunų šeimininkai, kurie nori išmokti teisingai prižiūrėti savo augintinį.

Kursų metu jie galės ne tik mokytis, bet ir iš karto žinias pritaikyti savo augintiniui prižiūrint akademijos specialistams. Tauro Grooming Academy bus galima įgyti vertingų žinių ir pasisemti patirties ne tik iš Lietuvos, bet ir viso pasaulio savo srities ekspertų.

Čia bus rengiami šunų priežiūros specialistai, taip pat organizuojami seminarai apie šunų priežiūrą jų šeimininkams. Akademijos studentams bus suteikta unikali galimybė mokytis su pačiomis geriausiomis darbo priemonėmis – profesionalia kosmetika ir įrankiais bei moderniausia B.O.B. vonių technologija.

Tauro Grooming Academy / Organizatorių nuotr.

Augintinių SPA ir aukščiausios kokybės įranga

Tauro Grooming Academy veiks ir augintinių SPA salonas, kuriame šunys galės pasimėgauti grožio procedūromis. Čia jie bus ne tik maudomi, kerpami ir šukuojami – akademijos specialistai visapusiškai pasirūpins jų kailiu ir oda atlikdami drėkinimo, atstatymo ir kitas kailio puoselėjimo procedūras naudodamiesi pačia natūraliausia ir kokybiškiausia kosmetika bei įranga.

„Tauro Grooming Academy šuniukų lauks naujos kartos Tauro Pro Line masažinės ozono vonios. Nuolat ieškau naujų sprendimų, tobulinu jau sukurtus produktus, gerinu jų funkcionalumą ir su dideliu džiugesiu pristatau jums naują, patobulintą Tauro Pro Line vonią su unikalia B.O.B technologija, kurioje susijungia ozono terapija, masažas ir Milky SPA funkcijos.

Galiu drąsiai pasakyti, kad tai ne tik vonia – tai stebuklinga mašina, kuri padės tiek kasdieninėje priežiūroje, tiek sprendžiant odos ir kailio problemas“, – džiaugiasi Janita Plungė.

Būtent naujosios ozono vonios ir Milky SPA technologija bus pasitelkta mokant studentus ir prižiūrint šunų kailį Tauro Grooming Academy. Milky SPA – inovatyviausia odos ir plaukų priežiūros bei gydymo technologija, pagrįsta itin smulkių, nano dalelių pagrindu.

Nano burbuliukai dėl savo dydžio gali giliai prasiskverbti į šuns odos poras ir plauko folikulus, pašalindami riebalų perteklių, purvą ir nešvarumus, tuo pačiu naudojant kosmetiką ir gydomąsias priemones pagerinti jų įsisavinimą bei efektyvumą. Taigi ,akademijos keturkojų klientų laukia pačios kokybiškiausios procedūros, suteiksiančios maksimalų rezultatą.

Tauro Grooming Academy / Organizatorių nuotr.

Tauro Grooming Academy – tobulėkime kartu

„Per 35 metų darbo patirtį supratau koks turi būti kokybiškas kirpimo įrankis, kas yra sveika kosmetika ar efektyvus džiovintuvas bei kitos priežiūros priemonės, dėl to per daug metų sukūrėme kokybiškiausius priežiūros produktus, kurie prieinami kiekvienam.

Juos naudosime ir akademijoje. Noriu išmokyti šunų šeimininkus ir profesionalus kaip pasitelkus šias priemones ir pranokti visus lūkesčius prižiūrint šuns kailį.

Tauro Grooming Academy – naujas ir malonus iššūkis man ir visai mūsų profesionalų komandai, todėl labai džiaugsimės, jei žmonės pasirinks mus tobulėti kartu“, – pasakoja akademijos įkūrėja Janita Plungė.

Tauro Grooming Academy nori prisidėti prie to, kad Lietuvoje gyvūnai būtų prižiūrimi tik pagal aukščiausios klasės priežiūros ir sveikatos standartus, todėl akademijos komanda lauks visų pasiruošusių mokytis, tobulėti ar tiesiog palepinti savo augintinį jam naudingomis procedūromis.

Tauro Grooming Academy rasite pačioje Kauno širdyje – Maironio g. 11. Grožio procedūrų ieškančius klientus šunų kirpykla-SPA salonas priims jau nuo gegužės 17 d.

Rezervuoti laiką savo augintinio vizitui galite paskambinę tel. nr. +370 641 777 75. Daugiau informacijos ir naujienų galite rasti akademijos „Facebook“ paskyroje – Tauro Grooming Academy.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA