Jonavos g. vykusio sujudimo atomazga: rasta narkotinių medžiagų ir ginklų | Kas vyksta Kaune

Jonavos g. vykusio sujudimo atomazga: rasta narkotinių medžiagų ir ginklų

Skaitytojo nuotr.

Antradienį patikrinimui sustabdžius „BMW X5“ modelio automobilį, jo krata perkelta į automobilio savininko namus. Ten radinių tikrai netrūko.

Kaip jau skelbė „Kas vyksta Kaune“ portalas, trečiadienį teisėsaugininkų karštuoju tašku tapo Jonavos gatvė. Patikrinimui čia sustabdžius „BMW“ visureigį, vėliau policijos pareigūnai sugužėjo prie žinomo restorano „Floros simfonija“, kur buvo vykdytos kratos šalio jo esančiuose dviejų asmenų namuose.

Policijos departamentas praneša, kad Jonavos g., sulaikyto vyro (g. 1984 m.) vairuojamame automobilyje „BMW X5“ rasta ir paimta polietileninis maišelis su baltos spalvos milteliais, plastikinis indelis su 28-mis mėlynos spalvos tabletėmis (įtariama, kad tai – narkotinės medžiagos), legaliai laikomas pistoletas „Glock 19“, 37 vnt. šoviniai.

Tęsiant procesinius veiksmus, Jonavos r., Gumbiškių k., minėto vyro namuose, atliekant kratą rasti ir paimti legaliai laikomi revolveris „Arminus HW3“, pistoletas „ČZ 2075 RAMI“ bei 1473 įvairaus kalibro šovinių.

Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Sulaikytas asmuo – „Floros simfonijos“ vadovės Halinos Tautkuvienės sūnus, kuri vakar vykusį sujudimą įvertino kaip blefą ir žiniasklaidos išpūstą burbulą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA