Gėlių kompozicijos virto patiekalais

Niekur iki šiol nedemonstruotą eksperimentą su gėlėmis atliko studijos „Ant ribos“ floristai kartu su vienu talentingiausių šios srities meistrų Lietuvoje – Antanu Mažonu. Patiekalams naudotos įvairios gėlės, kuriomis stengtasi atkurti patiekalus kuo tikroviškiau.

„Stengėmės netradiciniu būdu pakartoti patiekalų vaizdą. Kompozicijas patiekėme įvairios paskirties induose – salotinėse, tortinėse, puoduose, keptuvėse. Jos atsirado netgi ant kaitlenčių, taip sukuriant gaminamų patiekalų įspūdį“, – įspūdžiais dalinosi A. Mažonas.

Renginio metu taip pat pristatyti pasaulinio lygio indai, kuriuose savo šedevrus gamino geriausias Lietuvoje virtuvės šefas Robertas Ščesnavičius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA