Išskirtinės rudens lenktynės „Ladies Go Halloween race“ grįžta su dar daugiau siurprizų - Kas vyksta Kaune

Išskirtinės rudens lenktynės „Ladies Go Halloween race“ grįžta su dar daugiau siurprizų

Išskirtinės rudens lenktynės „Ladies Go Halloween race“ grįžta su dar daugiau siurprizų / org. nuotr.
Išskirtinės rudens lenktynės „Ladies Go Halloween race“ grįžta su dar daugiau siurprizų / org. nuotr.
Išskirtinės rudens lenktynės „Ladies Go Halloween race“ grįžta su dar daugiau siurprizų / org. nuotr.
Išskirtinės rudens lenktynės „Ladies Go Halloween race“ grįžta su dar daugiau siurprizų / org. nuotr.

Paskutinį spalio šeštadienį jau 3-ią kartą vyks „Ladies Go Halloween race“. Šį kartą dalyvių ekipažai ne tik turės galimybę geriau pažinti Kauno regioną, naudodamiesi vis populiarėjančia „Roadgames“ programėle, bet ir susitelks į svarbią superherojų misiją – rinks dovanėles Ukrainos vaikams, per karą netekusiems tėvų.

Startas planuojamas vidurdienį prekybos miestelyje „Urmas“. Lenktynės truks net 6 val.

Lenktynėse reikės keliauti standartiniu automobiliu ir vykdyti linksmas bei įdomias užduotis ne tik Kauno mieste, bet ir rajone, taip pat numatytas labai gražus maršrutas link Jurbarko. Dalyviai gaus interaktyvų žemėlapį, kur tikslią kryptį rinksis patys.

Šiame „Ladies Go“ etape svarbiausia – ne greitis ir vairavimas, bet strategija, komandinis darbas ir susikaupimas, teisingai atsakant į įvairaus pobūdžio klausimus. Taip pat bus nemažai kūrybinių užduočių. Pagrindinis lenktynių tikslas yra surinkti kuo daugiau taškų. Tai patinka ne tik azartiškoms asmenybėms, bet ir aktyvų laisvalaikį mėgstantiems žmonėms, prie šio etapo paprastai prisijungia nemažai šeimų su vaikučiais.

Renginio organizatorė ir „Ladies Go“ vairuojančių moterų judėjimo įkūrėja Raimonda Jagminaitė sako, kad tai nėra tik azartiškos lenktynės. Tai patirčių, iššūkių ir linksmybių pilna diena, kurią dalyvės prisimins visus metus. Jos organizuojamas renginys kasmet suburia tiek naujokes, tiek jau patyrusias dalyves, kurios ne tik konkuruoja tarpusavyje, bet ir mėgaujasi nepakartojama bendruomenės dvasia.

Renginio metu varžomasi dėl kuo didesnio taškų skaičiaus ir pirmųjų vietų įskaitose, taip pat siekiama nustebinti išskirtiniais helovyniškais kostiumais: „Dalyvės pasirodo vilkėdamos pačia netikėčiausia apranga – tai tampa tikra švente ne tik mūsų bendruomenei, bet ir aplinkiniams. Nors iš pažiūros kostiumai yra kraupūs, bet kai dalyvės prideda savo azartą ir adrenaliną, jie tampa labai žavūs ir patrauklūs, o stengtis susikurti baisiausią įvaizdį verta, nes stilingiausias ekipažas bus apdovanotas „Ocdeco aprangos“ prizais,“ – teigia Raimonda.

Šių metų lenktynes vainikuos įspūdingas vakarėlis „Mamma Kitchen stories“ restorane Kaune, kur vyks ir apdovanojimai, gros gyva muzika ir bus daug įvairių atrakcijų. Taip pat šio vakarėlio metu bus paskelbti misijos rezultatai. Tikimasi surinkti kuo daugiau dovanėlių tėvų netekusiems Ukrainos vaikams ir perduoti jas MC „Vėjų laumėms“, kurios gruodžio mėnesį nugabens į Ukrainos centrus, su kuriais bendradarbiauja nuo karo pradžios.

Spalio 26 d. vyksiančios lenktynės yra trečias „Ladies Go“ etapas, jame paaiškės ir metinės įskaitos nugalėtojai, kurie paprastai apdovanojami kitų metų vasario mėnesį. Svarbi sąlyga norint pretenduoti į šią įskaitą – dalyvavimas bent dviejuose „Ladies Go“ etapuose. Tačiau registruotis į „Ladies Go Halloween race“ gali visi norintys. Nors renginys skirtas moterims, tačiau bendruomenė draugiškai priima ir vyrus bei vaikus, yra net specialiai jiems sukurtos įskaitos.

Registracija stabdoma jau spalio 20 d., todėl tie, kurie nori įspūdingai paminėti Helovyną ar tiesiog gerai praleisti savaitgalį, kviečiami paskubėti užsiimti savo ekipažui vietą.

Daugiau informacijos čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA