Kauniečiai suglumo: Mosėdžio gatvėje pradingo „plyta“ – Kas vyksta Kaune

Kauniečiai suglumo: Mosėdžio gatvėje pradingo „plyta“

Mosėdžio gatvė / Skaitytojos nuotr.
Mosėdžio gatvė / Skaitytojos nuotr.

Šią savaitę Mosėdžio gatvėje kauniečiai pasigedo kelio ženklo „Įvažiuoti draudžiama“. Nejau B. Brazdžionio gatvės rekonstrukcija baigėsi anksčiau, nei planuota?

„Ar Mosėdžio g. tiltu jau galima važiuoti ir iš Šilainių pusės? Ženklo – „Plytos“ – nėra“, – antradienį naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ teiravosi skaitytoja.

Kaip trečiadienį naujienų portalui teigė Kauno savivaldybės administracijos Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Matusevičius, Mosėdžio g. eismo tvarka visgi nepasikeitė.

„Artimiausiu metu ženklą pakabinsime. Tikėtina, kad kažkas senąjį pasisavino. Šį klausimą taip pat spręsime“, – pridūrė M. Matusevičius.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad kauniečiai jau skundėsi dėl Mosėdžio g. kilusių avaringų situacijų. Teigta, kad kelio ženklas „Įvažiuoti draudžiama“ be įspėjimų šioje gatvėje atsirado kone per naktį.

Mosėdžio g. / Skaitytojos nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ koliažas

Portalas taip pat primena, kad B. Brazdžionio gatvės rekonstrukcija suplanuota trimis etapais. Vijūkų g. atkarpa tarp Vakarinio aplinkkelio ir 9-ojo Forto g. pradėta tvarkyti balandžio 17 d. Iki šiol čia eismas vyko tik viena kryptimi. Jei viskas klostysis pagal planą, pasak Kauno savivaldybės, aklinai uždarytoje arterijoje darbai truks iki liepos 12 d.

B. Brazdžionio g. rekonstrukcija, nuo Mosėdžio iki Tyrlaukio g., prasidėjo gegužės 6 d. ir tęsis iki liepos pabaigos.

Paskutinį etapą, kuriame kelininkai tvarkys ruožą tarp Tyrlaukio g. ir Vakarinio aplinkkelio, planuojama įgyvendinti kiek mažiau nei per du mėnesius – nuo liepos 8 d. iki rudens.

Eismo schema / KMS nuotr.

Vykdant pirmų dviejų etapų rekonstrukciją, vairuotojai raginami rinktis apylankas Mosėdžio, 9-ojo Forto gatvėmis ir Vakariniu aplinkkeliu.

Po rekonstrukcijos B. Brazdžionio g. turės atnaujintus požeminius tinklus. Kelininkai taip pat pasirūpins nauja asfalto danga, įrengs šaligatvį, naują apšvietimą.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA