Kaune įžūliai apiplėšta kirpykla: moteris prašo visuomenės pagalbos - Kas vyksta Kaune

Kaune įžūliai apiplėšta kirpykla: moteris prašo visuomenės pagalbos

Antradienį Kaune buvo apiplėšta kirpykla. Nukentėjusi moteris prašo visuomenės pagalbos, o neabejingi kauniečiai dalijasi informacija, kad Dainavoje vagišiai galėjo įvykdyti ir daugiau nusikalstamų veikų.

Antradienį viešojoje erdvėje išplito informacija, kad birželio 18 dieną, apie 16.45 val., Partizanų gatvėje esančioje kirpykloje buvo užpulta ir apvogta darbuotoja.

Po užpuolimo pati nukentėjusioji kreipėsi į gyventojus ir prašė pasidalinti naudinga informacija, jei tokios gali turėti pro šalį vykę kauniečiai.

„Reikia pagalbos visų, su registratoriais važiavusių maža Partizanų gatvele link „Saulėtekio“. Laiko tarpas nuo 16 iki 17 val. Gatvėje eismui trukdė, užpuolikams priklausantis, žalias „Citroen“ automobilis. Buvo trise. Prašau visų važiavusių peržiūrėti ir nelikti abejingais, nes buvau darbo vietoje, kirpykloje, užpulta ir apvogta.

Užpuolimo laikas buvo tiksliai 16.45 val. Užpuoliko ūgis 180 cm, tamsūs plaukai, lieso sudėjimo, buvo apsirengęs mėlyną „Adido“ bliuzoną, tamsias treningines kelnes, dėvėjo mėlyną kepurę su snapeliu. Turėjo ant kaklo tatuiruotę kaip hieroglifai“, – antradienį pagalbos prašymu viešoje erdvėje dalijosi moteris.

Netrukus internautai šį incidentą susiejo ir su kitais galimai Dainavos mikrorajone įvykusiais incidentais.

„Panašiu laiku vakar, prie V. Krėvės pr. 97, ir vaikinas skundėsi, kad apvogė (piniginė, telefonas) tamsiai apsirengęs“, – po įrašu dalijosi kaunietis.

Dar viena moteris teigė, kad galimus užpuolikus buvo pastebėjusi ir anksčiau.

„Buvo ir pas mus atėję prieš porą savaičių, apsiklausinėjo kainas, apsidairė ir išėjo į stomatologinį, ten nuo konsolės pavogė namų kvapą ir pabėgo. Vakar už „Saulėtekio“, prie daugiabučio, stovėjo du vyrai, iš vaistinės išėjo senyvas žmogus, girdėjau kaip rėkė ir iš tų vyrų vienas nubėgo parko link, po kiek laiko mačiau, kaip policija prie bažnyčios stabdė mašinas ir, ko gero, ieškojo tų nusikaltėlių“, – komentarų skiltyje informacija dalijosi kaunietė.

Kaip trečiadienį naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) atstovai, vakar iš tiesų buvo gautas pranešimas apie Partizanų g. įvykdytą vagystę.

„Birželio 18 d. apie 16.50 val. Kaune, Partizanų g., į kirpyklą atėjęs vyras iš spintelės pavogė piniginę, kurioje buvo grynųjų pinigų ir įvairios kortelės bei dokumentai. Padaryta turtinė žala šiuo metu tikslinama. Kauno apskr. VPK yra pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės pagal Lietuvos Respublikos Baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d.“, – teigiama Kauno apskr. VPK atstovų komentare.

Tiesa, informacijos apie kitas galimas vagystes ir minėtus incidentus Dainavos mikrorajone Kauno pareigūnai neturi. „Daugiau panašių pranešimų vakar gauta nebuvo“, – pridūrė policijos atstovai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA